Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Niedźwiedź zaczął szarpać butelkę, a w tym czasie zajączek wyskoczył zza krzaków i krzyknął:- Ej... Bo nie pójdę!

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- mam dzisiaj seksualne podejście do pracy!

- mhmmm a jak to się objawia?

- a pieprzę tę robotę :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjeżdża zajączek na rowerze do baru. Wchodzi i patrzy, a tam siedzą same wilki.Po paru godzinach piany zajączek wychodzi z baru i widzi, że ktoś mu ukradł rower.

Zdenerwowany zajączek wraca do baru i pyta się wilków:- Który z was ukradł mi rower? Jeżeli się nikt nie przyzna, to zrobię to co mój dziadek lat temu.Popłoch wśród wilków i po chwili rower się znajduje.

Zajączek już ma wychodzić.- Zaraz, zaraz, a co twój dziadek zrobił lat temu? - pyta jeden z wilków.- Poszedł pieszo - mówi zajączek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi zajączek do baru i pyta:- Czy jest tort marchewkowy?- Nie ma.Na drugi i trzeci dzień to samo.

W końcu sprzedawca sprowadził tort specjalnie dla zajączka.

Zajączek przychodzi i pyta:- Czy jest tort marchewkowy?- Jest! - odpowiada z dumą sprzedawca.- To ciekawe kto ci go teraz kupi?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie zajączek przez las, patrzy, a w krzakach leży półlitrówka.- Ja to mam szczęście - myśli.Wtem nadchodzi lisica i widząc zajączka z butelką, mówi:- Ja to mam szczęście, pół litra i do tego zakąska.Po chwili nadchodzi wilk i z zadowoleniem mruczy:- Ale mam szczęście, wódeczka, zakąska i ruda panienka do towarzystwa.Zza krzaków wytacza się niedźwiedź i widząc całe towarzystwo, stwierdza:- Ja to dopiero mam szczęście. Pół litra, zakąska, panienka i w mordę będzie komu dać...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie zajączek przez las i nagle kupę mu się zachciało, poszedł za krzaczek...i od razu mu ulżyło...Na drugi dzień król zwierząt-Lew zwołał wszystkie zwierzęta zamieszkujące las i mówi :

- proszę słuchać uważnie otóż wczoraj na terenie naszego lasu znalazłem za krzakiem kupę nie sprzątniętą,jeśli dowiem się kto nie sprząta swoich odchodów poślę go za kratki do zoo.Następnego dnia zajączkowi znów zachciało się kupy...rozejrzał się dookoła nikogo nie ma, skoczył za krzaczek, zrobił co miał zrobić, a tu znienacka Lew idzie, wziął kupę w rękę schował za plecy a lew do niego:- zajączku co tam masz?- nic Lwie- jak nic skoro widzę że coś chowasz- no na prawdę nic nie mam co by przykuło Twoją uwagę- no pokaż! co tam masz?- no doooobra motylka mam- to pokaż motylka- nie pokażę- no pokaż- no dobra

zajączek unosi rękę w górę jakby chciał wyrzucić motylka w górę i mówi-oooo zesrał się...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zajączek idzie przez las wykrzykując:- Pomylone misie, pomylone misie!Nagle na ścieżce staje groźny niedźwiedź i łypie na zajączka  ślepiami.

A zajączek bez zastanowienia:- Pomyliło mi się, pomyliło mi się...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miś zarządził w lesie, że każde zwierze ma mu przynosić mięso do jedzenia.

W przeciwnym razie będzie je bił swoim wackiem.

Przyszła kolej na zajączka.

A co zajączek mogł przynieść misiowi? To co sam zjada, czyli sałatę.

Miś zgodnie z założeniem zaczął bić zajączka wackiem. Bije go i bije.

Na to zajączek w śmiech. Miś zdezorientowany bije jeszcze mocniej, ale zjączek jeszcze bardziej sie śmieje.

Miś bije wiec z całej siły, ale zajączek ciągle sie śmieje.

Miś nie wytrzymał i pyta zajączka:- Z czego się tak śmiejesz?- Bo jeżyk niesie jabłuszko!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biegnie sobie zajączek przez las, nagle widzi lisa. Podbiega do niego i mówi:- Siema lis.- Siema bóbr - odpowiada lis.Zając trochę poirytowany, mówi:-Nie jestem bobrem.-Oj jesteś, jesteś - mówi lis.-Chodźmy do wilka on będzie wiedział kim jestem - mówi zając. Pobiegli więc przez las do jamy wilka. Podbiegają do niego i mówią:-Siema wilk.-Siema bobry.-Nie jesteśmy bobrami!!!! - odpowiedzieli zając i lis wkurzeni.-Idźmy do sowy, ona jest mądra będzie widziała że nie jesteśmy bobrami.Więc pobiegli razem z wilkiem przez las do domku sowy. Sowa widzi ich już z daleka.-Siema sowa - mówią.-Siema bobry.To już ich wkurzyło niemiłosiernie. Wzięli ze sobą sowę i mówią-Biegniemy do niedźwiedzia. On jest najstarszy, najmądrzejszy, powie nam że nie jesteśmy bobrami.Pomknęła więc cała zgraja leśnych zwierzaków przez cały las. Podbiegają do niedźwiedzia:-Siema niedźwiedź.-No siema zając - odpowiada niedźwiedź - Co ty tu robisz z tymi wszystkimi bobrami...?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś zasłyszane .... że obecnie wiele dziewczyn jest bardzo uległa, do tego stopnia .....:

On: Jak masz na imię ?

Ona: A jak byś chciał ?

:)

Synek pyta mame:

- Mamo, skąd ja się wziąłem ?

Mama zakłopotana ... synku - bocian Cie przyniósł !

Synek lekko poirytowany:

- Mamo mamo, taka ma takiego wielkiego chuja a ty z bocianami sie zadawałaś ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...