Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

przybiega kolega do kolegi i mówi:

- słuchaj stary, mam dla Ciebie dwie złe wiadomości...

- no trudno, mów

- ktoś nam rżnie Twoją żonę....

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzi zajączek  w krzakach i coś sobie z dupci wyciska.

Podchodzi jeżyk i pyta:- Wągierek ?!- Nie, śrucik...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre, dobre, wszystkie dobre :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie zajączek przez las i tak sobie na głos śpiewa:- Pomylony Misiu, pomylony Misiu...Nagle z za drzewa wychodzi Misiu, groźnie zagląda na zajączka i pyta:- Co tam śpiewasz sobie?!Zajączek bez chwili wahania śpiewa dalej...- Pomyliło mi się... pomyliło mi się...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwaj przyjaciele - zajączek i niedźwiedź jada pociągiem.

Niedźwiedź widząc konduktora przypomniał sobie, że nie kupił biletu.

Uradzili wiec, że zajączek da niedźwiedziowi swój bilet, a niedźwiedź weźmie zajączka do łapy i wystawi za okno - tak żeby kanar nie widział, że trzyma zajączka.

Po chwili wchodzi kanar i mówi:- Bilety do kontroli- Proszę - niedźwiedź podaje bilet zajączka.- A co tam misiu za oknem trzymasz?- Aaaa, teraz już nic! - mówi niedźwiedź i pokazuje pusta łapę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie sobie zajączek przez las i pali papierosa. Widzi to krowa i mówi:- Taki mały a już pali.A zajączek na to:- Taka duża, a stanika nie nosi!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miś, zajączek, wilk i lis grają w karty. Lis oszukuje.

Po pewnym czasie niedźwiedź wstaje i mówi:- Ktoś tu oszukuje! Nie będę pokazywał palcem, ale jak strzelę w ten rudy pysk...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do niedźwiadka przyjeżdża zajączek na motorze turystycznym i mówi:- Niedźwiadku przewieź mnie po lesie, ty tak fajnie prowadzisz.Na to niedźwiedź:- No dobra, zając, przewiozę cię, ale pod jednym warunkiem:jak się zlejesz to dostaniesz w mordę!Zając:- No bobra.W końcu ruszyli. Jadą 50 po między drzewami. Niedźwiedź pyta się zająca:- Zlałeś się?- NieJadą 80.Po chwili pada to samo pytanie:- Zlałeś się?- Tak.Niedźwiedź zatrzymał motor i dał zającowi w mordę.Na drugi dzień niedźwiedź przyjeżdża do zająca na ścigaczu.- Zajączku przewieź mnie po lesie bo ty tak fajnie prowadzisz.- Dobra, ale jak się zlejesz to dostaniesz w mordę.- No dobra.W końcu ruszyli. Jadą 80 między drzewami. Zając się pyta:- No i co zlałeś się?- Nie.Jadą 240.- Zlałeś się? - pyta zając niedźwiedzia.- Nie.- Ale za to zaraz się zesrasz... bo nie dosięgam do hamulców.

Przychodzi zajączek do sklepu misia i pyta:- Czy jest dwukilogramowy chleb?- Nie, nie ma.Sytuacja powtarza się przez tydzień. Wreszcie miś się zdenerwował i upiekł taki chleb.Następnego dnia przychodzi zajączek i pyta:- Czy jest dwukilogramowy chleb?- Jest.- To poproszę pół.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przytulona do siebie para małżeńska leży w łóżku. Mąż, uszczęśliwiony, całując żonę mówi:- Kochanie, jesteś cudowną matką, wspaniałą gospodynią i do tego idealną kochanką, ale nigdy nie chciałaś mi powiedzieć, ilu mężczyzn miałaś przede mną.- Oj mężu, czy to takie ważne? Powiem ci innym razem, nie teraz.Mąż tym razem się wkurzył, bo taką odpowiedź słyszy niezmiennie od 20 lat:- Chcę wiedzieć dziś i koniec, bo inaczej jutro składam papiery o rozwód!- Dziś? - pyta wystraszona żona. - I nie rozwiedziesz się, jak powiem?- Tak! Dziś! I nadal będziesz moją żoną. Przyrzekam ci to na głowę naszych dzieci.- Dobrze. Niech ci będzie, w końcu powiem - dzisiaj przed tobą było zaledwie dwóch.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żyli sobie kiedyś: zając, niedźwiedź i lis.

Pewnego razu podczas przechadzki po lesie zobaczyli piwo. Piwo było w szklanej butelce, ale żeby je otworzyć, potrzebowali otwieracza. Lis wpadł na pomysł:- Zajączku kochany, pójdź po otwieracz. Ja cię tak bardzo lubię - oznajmił lis.- Nie mam zamiaru iść, bo jak pójdę, to jakoś otworzycie to piwo i wypijecie je beze mnie! - krzyknął zając.- Ale zajączku, nie otworzymy tego piwa bez otwieracza, a ty jesteś mały i zwinny i szybko pobiegniesz po otwieracz - wtrącił się niedźwiedź.- No dobra, ale to jest mój pierwszy i ostatni raz - oznajmił zajączek i wnet pobiegł po otwieracz.Niedźwiedź i lis czekali na niego godzinami, tygodniami, miesiącami... Aż po jakimś roku lis się odezwał:- Musimy jakoś otworzyć to piwo bez zajączka i otwieracza, bo się przeterminuje.Niedźwiedź zaczął szarpać butelkę, a w tym czasie zajączek wyskoczył zza krzaków i krzyknął:- Ej... Bo nie pójdę!

Niedźwiedź zrobił sobie listę zwierząt które zje. Dowiedziały się o tym leśne zwierzęta.Wilk postanowił pójść do niedźwiadka- Witaj niedźwiadku. Słyszałem że masz listę zwierząt które zjesz.- No mam- A czy ja jestem na tej liście??Niedźwiadek wyciągnął swoją listę, szuka, szuka i odpowiada:- No jesteś wilku- A czy mógłbym coś jeszcze porządnego zjeść przed śmiercią i pożegnać się z rodziną??- No możeszNastępnie lis przychodzi i też pyta, czy jest na liście- Tak, jesteś lisie- No to czy mógłbym jeszcze przed śmiercią upolować sobie jakąś kurkę i skorzystać z ostatnich chwil życia??- Możesz lisie, możeszNastępnie przychodzi zajączek- Niedźwiadku czy ja też jestem na twojej liście??- Tak zajączku jesteś- A czy mógłbyś mnie z niej wykreślić?- Nie ma sprawy zajączku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...