Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Z serii 'stasburger' :)

- Jaki małżeński problem trapi męża?
.
.
.
.
- Złożony
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co robi feministka, jeśli jej partner łóżkowy nie daje rady?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Zmienia mu baterie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Giotta

spotyka się dwóch kolegów przy piwie,

zaczynają nocne rozmowy polaków i w końcu jak to bywa rozmowa schodzi na tematy seksu,

po kilku piwach jeden z nich żali się, że u niego w małżeństwie w zasadzie seks jest nieobecny, co najwyżej 2-3 razy w miesiącu i w związku z tym zastanawia się nad sensem tego małżeństwa,

drugi kiwa głową i po chwili namysłu mówi:

wiesz, u mnie jest jeszcze gorzej, gdyby moja żona nie spała z otwartą buzią to ja o seksie w ogóle bym zapomniał

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa zaprzyjaźnione małżeństwa zdecydowały się na zamianę partnerami na noc.

Następnego ranka rozmawiają faceci:

- no i jak było?

- trochę na początku byłem stremowany i niepewny, ale potem ... hmmm, rewelka, była cudowna noc.

- fakt, ja też mam podobne wspomnienie.

...

- ciekawe jak poszło dziewczynom?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi Małgosia do Jasia i mówi:- Leci mi krew i nie wiem co mam zrobić?Idą razem na stryszek, Małgosia pokazuje Jasiowi miejsce, w którym krwawi, Jaś przygląda się, sprawdza, dotyka i mówi:- Po mojemu Małgosiu to Ci jaja urwało...

wersja pierwotna była o Jacku i Agatce - bohaterach dobranocki z lat 60

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeździ bogaty zając po jeziorze motorówką, wszyscy patrzą się na niego.

Nagle przychodzi pijany niedźwiedź i mówi:- A skąd masz??Zając odpowiada:- A jak się nie pije to się ma!Na następny dzień zając jeździ porshem po ulicy wszyscy się patrzą.

Nagle znowu przyłazi pijany niedźwiedź i pyta:- A skąd masz?Zając odpowiada:- A jak się nie pije to się ma!Potem zając lata po niebie helikopterem.

Nagle niedźwiedź przelatuje koło niego odrzutowcem.

Zając pyta:- A skąd masz?A niedźwiedź:- A jak się zda butelki to się ma!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mówi blondynka do blondynki:

- gardło mnie boli

- a co przeziębiłaś się?

- nie, obtarłam...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zajączek miał ochotę na seks.

Idzie przez las i szuka partnerki.

Spotyka zwiniętego w kłębek jeża.

Obchodzi go dookoła i zupełnie nie może się zorientować, gdzie jest przód, a gdzie tył.

Wreszcie mówi:- Ty, jeż mógłbyś chociaż puścić bąka, to miałbym jakiś punkt odniesienia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...