Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek sraczka

- Jesteś dziewczyną moich marzeń - taka ładna, taka wesoła!- Pewnie chcesz mnie bzyknąć?- I mądra!

* * * * *Pierwszy stopień odwagi:O trzeciej nad ranem wracasz pijany do domu. Twoja żona stoi z miotłą w drzwiach, a ty pytasz:- Zamiatasz czy odlatujesz?Drugi stopień odwagi::o trzeciej nad ranem wracasz pijany do domu.Żona leży w łóżku nie śpi. Bierzesz krzesło i siadasz przy niej.Na pytanie: "Co to ma znaczyć?" odpowiadasz:- Chcę siedzieć w pierwszym rzędzie, jak zacznie się ten cyrkTrzeci stopień odwagi:O trzeciej nad ranem wracasz pijany do domu.Czuć od ciebie damskie perfumy, masz ślady szminki na kołnierzu.Klepiesz żonę w tyłek i mówisz:-Teraz twoja kolej!Czwarty stopień odwagi:O trzeciej nad ranem wracasz do domu pijany w towarzystwie dwóch ślicznotek.Stojącej żonie w drzwiach, mówisz:- Stara, nie bądź świnia, powiedz, że jesteś siostrą...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R*chałem się ostatnio z żoną i nagle zaczęła krzyczeć:- Głębiej, głębiej, głębiej!Więc żeby wyjść z twarzą, zacząłem krzyczeć:- Ciaśniej, ciaśniej, ciaśniej!

---------------------------------------------

Szybki Lopez pie**oli swoją kochankę, gdy nagle słychać pukanie do drzwi. Kochanka panikuje:- Jezu, to mój mąż! Szybko, uciekaj przez okno!Lopez w mgnieniu oka wyskoczył. Kochanka otwiera drzwi, jej oczom zaś ukazuje się Lopez:- Przepraszam, zapomniałem kapelusza.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- January, dzisiaj seksu nie będzie.
- Czemu?!
- Bo nie kupiłeś prezerwatyw.
- Ale przecież jest schowana jedna paczka!
- To dla gości.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Pomyka sobie haker wieczorem przez miasto. Nagle słyszy głos z krzaków:- Ratunku! Pomocy! Gwałcą!!!Zagląda w krzaki i widzi, jak facet posuwa jakąś biedną kobietę. Haker zachodzi faceta po cichu od tyłu. Rozpina szybko rozporek i zapina gościa w kakao.Gwałciciel krzyczy:- Aaa... KTO TO??- Pracuj! Pracuj! Mój anonimowy serwerze proxy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzą dwie blondynki. Nagle jedna gapiąc się w telewizor woła:
-O! Benedykt Szesnasty
Druga nie patrząc pyta:
-A Kubica który

Budzi się Stefan rano. Obmacuje dłonią pościel z prawej strony.
Pusto. Obmacuje z lewej... Też pusto.
Podnosi kołdrę, zagląda pod nią i mówi:
-I co k*rwa stoisz. Czekasz na kogoś?

post-7467-0-82674500-1377664448_thumb.jpg

post-7467-0-72561300-1377664602_thumb.png

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa rozwodowa:- Co jest przyczyną pozwu?- Noooo....eeeee....- Mąż pije?- Nie- Narkotyki?- Nie- Mało zarabia?- Nie, nieźle zarabia- Bije panią?- Nie- Nie zajmuje się dziećmi?- Zajmuje- Zdradza panią?- Ależ skąd!- Nie zaspokaja panią seksualnie?- Nie, z tym wszystko OK.- Nie pomaga pani przy pracach domowych?- Pomaga, robi wszystko, co potrzeba- To, co jest przyczyną rozwodu?!- Wysoki Sądzie, musiałby Wysoki Sąd zobaczyć, z jaką miną on to robi...

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Iwan, dzisiaj seksu nie będzie.- Czemu?!- Bo nie kupiłeś prezerwatyw.- Ale przecież jest schowana jedna paczka!- To dla gości

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnego forum, zmienione pod  naszą "działalność".

-Gusta seksualne moje i mojej żony znacznie się różnią.

-Ja lubię delikatnie i czulę, ona z kochankiem

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świątynia Shaolin, Uczeń pyta Mistrza: 
- Mistrzu, jaka jest różnica między perłą a kobietą? 
- Różnica jest taka, że perłę można nawlec z dwóch stron, a kobietę z jednej tylko... 
Uczeń zmieszany: 
- Chciałbym zaprzeczyć mądrości jego wspaniałości Mistrza, ale słyszałem o kobietach, które można nawlec z obu stron. 
Na co mistrz odrzekł: 
- To nie kobiety, to Perły!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...