Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Małżeństwo po nocy w hotelu idzie zapłacić. Na rachunku widnieje kwota 3000 zł. Oburzona para chce pogadać z kierownikiem.

-To luksusowy hotel. Posiada saune, baseny, jacuzzi, kino i sale konferencyjną

-Ale my z tego nie korzystaliśmy!

-Ale to wszystko było do waszej dyspozycji!

Facet daje mu 300 zł.

-Ale tu jest 300 zł! Gdzie reszta?

-2700 zł jest za przespanie się z moją żoną.

-Co?? Ja z nią nie spałem!

-Cóż... była do pana dyspozycji...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek michael799

-Jak pracuje głuchy ginekolog?

-???

-Czyta z ruchu warg :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek michael799

-Kiedy wypada kopnąć karła w jaja?

-???

-Kiedy stoi przed Twoją dziewczyną i twierdzi,że pięknie pachną jej włosy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

- Ile masz lat?- Nie pyta się dziewczyny o wiek!- Jasne, Berlusconi nie spytał i teraz go sądzą

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czym się różni blondynka od dzika ?

w zasadzie to niczym bo jedno i drugie chodzi i szuka żołędzia 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

- Konrad, potrzebna mi twoja rada. Jako mężczyzny.- Dawaj, Asia.- Dzięki.

- Maciek, mam dla ciebie test.- Dawaj.- Leżysz między dziewczyną twoich marzeń i gejem. Do kogo odwrócisz się d*pą?- Muszę uściślić: zwykłym gejem czy gejem moich marzeń?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Żona mówi do męża:- kochanie, jak nazwiemy naszego 9 tego syna?- Tomasz.- A dlaczego Tomasz?- nie chciałaś w dupę, to masz!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona mówi do męża:- kochanie, jak nazwiemy naszego 9 tego syna?- Tomasz.- A dlaczego Tomasz?- nie chciałaś w dupę, to ma

dobre , na prawdę dobre hi hi 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z zeszytów szkolnych:

Język Polski• Wieś była samowystarczalna: kobiety dostarczały mleka, mięsa i skór• Antek ciężko pracował rękami, a Boryna językiem• Justyna jest mądrzejsza od Marty - nie gardzi chłopem• Harem to człowiek posiadający zbiór kobiet• Wokulski zakupił klacz od Krzeszowskiego, aby później prosić o jej rękę• Lato spędzę w górach u kuzynek, z których zejdę dopiero po wakacjachHistoria• Koalicja w sejmie polega na bliższych stosunkach w lawie• Kościuszko wyciągnął i powiedział, że nie schowa• Komisja Edukacji Narodowej obejmowała wszystkie dziewczęta• Tylko przez kobiety są wojny bo to one przeważnie rodzą żołnierzy• Emilia Plater była pułkownikiem o kobiecych piersiach widocznych spod munduru• Franciszek Józef oprócz kobiet klepał również konie, podczas gdy inni klepali biedę• Rycerz średniowieczny składał się z głowy, zbroi i konia, który stawał na każde zawołanie• Jagiełło miał z Sonką tylko czterech synów ponieważ możnowładcy odmówili mu poparciaBiologia• Rolnicy nie lubią kretów, bo obgryzają im korzenie• Błony komórkowe spełniają bardzo ważną funkcję w życiu komórki: wiedza kogo wpuścić, a kogo wypuścić, czyli funkcje celnika• Podczas zapłodnienia plemnik łączy się z komórką jajową i powstają nowotwory• Do chorób zawodowych zaliczamy: pylicę, gruźlicę i rzeżączkę• Lekarz przed operacją myje ręce i pielęgniarki• Choroby weneryczne są rozpowszechniane przez prasę, radio i telewizję• Młodzież w stanie nietrzeźwym może spowodować potomstwo• Na wystawie kwiatów najbardziej podobała mi się pani, która nas oprowadzałaTechnika• Syrena to pół kobiety, która ryczy gdy jest alarmPlastyka• Przy rekonstrukcji konserwatorzy usuwali to, co przyniosły wieki, bo piękno zawsze jest pod sukienką• Savoldo znal się bardzo dobrze na anatomii człowieka, wiec namalował młodzieńca z fujarą• Niektóre obrazy Picassa można nawet oglądać, ale nie wszystkie

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...