Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Najbardziej żenujące sytuacje w moim długim życiu to te, kiedy opowiadam dowcip i w trakcie orientuję się, że już wszyscy znają. Nie miałem siły, żeby przeczytać dotchczasowe dowcipy ale zaryzykuję. Krótkie, więc się nie zmęczycie. Tytuł: "Pośrednio".

Dwóch facetów pije wódkę i gdy już mieli w czubie, pada pytanie:

-Ruchałeś kiedyś pedała?

-Pośrednio - odpowiada drugi.

-Jak to: "Pośrednio?!"

-Bo ruchałem kiedyś faceta, który ruchał pedała.

Dobranoc

Dem

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda nie o seksie, bo to

100% pewny sposób na wygraną w Lotto

Drugiego stycznia byłem świadkiem poniższej rozmowy o planach pań na emeryturze na właśnie rozpoczynający się rok:— Może kupię sobie nową pralkę. — Powiedziała Ola.— Masz na nową pralkę? — Zapytała Joanna.— Mam, bo stale wygrywam w Lotto. — Wyjaśniła Ola.— Naprawdę? — Zaciekawiła się Joanna.— Tak, właśnie mam wygrane 1200 zł. W sam raz na pralkę. — Potwierdziła Ola.Zaciekawiony poprosiłem Olę o wyjawienie jej sposobu na wygraną w Lotto. Nie miała nic przeciwko temu. Sposób okazał się prosty i genialny zarazem. Na dodatek stosowany konsekwentnie jest niezawodny. Wysokość możliwych wygranych zależy wyłącznie od akceptowalnego poziomu zaangażowania finansowego. W przypadku Oli poziom ten wynosi 50 zł miesięcznie. Żeby wypróbować sposób Oli zacznij od określenia akceptowalnego przez Ciebie poziomu zaangażowania finansowego w grę w Lotto. Zastanów się dobrze i określ realną kwotę którą jesteś skłonny przeznaczyć na grę w Lotto systematycznie z miesiąca na miesiąc. Jeżeli szczerze i uczciwie w stosunku do siebie określiłeś tę kwotę to możesz bez żadnego ryzyka skorzystać ze sposobu Oli. Sposób polega na tym, że kwotę przeznaczoną na miesięczny koszt gry w Lotto mnożysz przez 12 i otrzymujesz kwotę którą wygrywasz każdego roku pod warunkiem, że w tymże roku ani razu nie zagrasz w Lotto. Ola nie gra od dwóch lat. W ten sposób wygrała 1200 zł które może z przyjemnością przeznaczyć na nową pralkę. Tym bardziej, że jej stara, 38 letnia (rok produkcji 1971) pralka automatyczna Gorenje Superavtomat PS 663 BIO zaczęła ostatnio trochę szwankować

PS- Można również wykorzystać obietnice różańcowe. 11 obietnica: “Otrzymacie wszystko, o co prosicie przez odmawianie różańca”

Cholera, muszę się policzyć. Odczekam 5 lat ruszę do salonu po Aston Martina.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiecy orgazm ma 5 form:1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach.2. Uległa: Tak, tak, tak.3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu.4. Religijna: O mój Boże!5. Kryminalna: Zabiję Cię, jeśli teraz przestaniesz!

W nocy, w seminarium, w jednym z pokojów słychać płacz. Wpada ksiądz opiekun (czy jak on się tam zwie) i krzyczy: -Kto tutaj kurwa tak ryczy?! -To nowicjusz Roman, bo on zawsze w domu przed snem dostawał czekoladę do picia - odpowiada inny seminarzysta. -Chuj mu w dupę a nie czekoladę!!! -Już próbowaliśmy, ale ciagle płacze...

Studenci medycyny wymieniają się wrażeniami po egzaminie. Jeden z nich pyta: -Ty, jaką napisałeś odpowiedź na pytanie: do czego służy zgrubienie na penisie?-Normalnie, napisałem: żeby sprawiać większą przyjemność kobiecie.-To ja mam chyba źle, bo napisałem: żeby się ręka nie ześlizgnęła.

Ojciec wysyła Jasia do apteki (z lenistwa) po tabletki na popęd seksualny. Jasio idzie, prosi farmaceutkę o takie tabletki dla taty. Farmaceutka:- przekaż tacie by brał 3 tabletki na 10 dni.Jasio wraca do domu- Tatusiu masz brać 10 tabletek na 3 dni...Po miesiącu Jasio znów trafia do apteki po syrop na kaszel. Farmaceutka jednak pyta:- i co lepiej twojemu tacie?- nie wiem... Mama w ciąży, siostra w ciąży, mnie już d**a boli, a stary na strychu koty pie***l

post-7467-0-47016100-1373763908_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W nocy, w seminarium, w jednym z pokojów słychać płacz. Wpada ksiądz opiekun (czy jak on się tam zwie) i krzyczy: -Kto tutaj kurwa tak ryczy?! -To nowicjusz Roman, bo on zawsze w domu przed snem dostawał czekoladę do picia - odpowiada inny seminarzysta. -Chuj mu w dupę a nie czekoladę!!! -Już próbowaliśmy, ale ciagle płacze...

:lach:  :lach:  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tytuł: "Czwartek". Świeżo upieczony seminarzysta jest oprowadzany po seminarium przez starszego studenta:

- Tutaj jest biblioteka, możesz z niej korzystać kiedy tylko zechcesz. Z wyjatkiem czwartków.

- Tutaj jest sala TV, możesz sobie ogladać kiedy tylko zechcesz ale pamiętaj: z wyjątkiem czwartków.

- Tutaj jest siłownia, ćwicz kiedy ci tylko przyjdzie ochota. Z wyjątkiem czwartków.

- Tutaj jest basen. Pływaj ale jak się domyślasz: czwartki odpadają.

W koncu zaprowadził go do niewielkiego pokoju, w którym stoi szafa z otworem nieco poniżej pasa.

- A tutaj możesz sobie zawsze przyjść i sobie no wiesz... pobzykać. Z wyjątkiem czwartku.

Młody wreszcie nie wytrzymał:

- No dobra, powiedz co jest z tym czwartkiem?

- W czwartek masz dyżur w szafie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet domyślił się, że żona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekał, aż wyjdzie z domu, po czym wskoczył do taksówki nakazał kierowcy ją śledzić. Chwilę później wszystko było jasne - żona pracowała w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza:
- Chcesz pan zarobić stówę?
-Jasne! Co mam robić?
-Wejść do agencji, zabrać moją żonę, wsadzić ją do taksówki i zawieść nas oboje do domu.
Taksówkarz zabrał się do pracy. Kilka minut później drzwi agencji otworzyły się z hukiem i pojawił się taksówkarz trzymający za włosy wijącą się kobietę. Otworzył drzwi samochodu, wrzucił ją do środka i powiedział:
-Trzymaj pan ją!
A facet krzyknął do taksówkarza:
- To nie jest moja żona!
-Wiem, kur**a, to moja! Teraz idę po pańską!

Dziadek leży w szpitalu i prosi pielegniarkę:
 - Sieeestraaa... patargaj mi jajca...
- Niet, swinia!
- Nu siestra, patargaj mi jajca...

- Niet, swinia!
- Ja praszu was... patargaj jajca...
 Siostra w koncu ulegla i potargala, a dziadek z wyrzutem w glosie:
- Swinia! Ja chciel kogiel-mogiel

http://www.joemonster.org/art/12655/Gdyby_swiat_mial_swoj_interfejs_okienkowy_II

post-7467-0-39819200-1373917253_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znów się spłakałam :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Córka skarży się matce:- Mamo, ja się chyba rozwiodę, ja już tak dłużej nie mogę,ja tego nie wytrzymam! - nic tylko seks, seks i seks.Kiedy wychodziłam za mąż miałam dziurkę jak dwadzieścia groszy, a teraz mam jak pięć złotych.Mama na to:- Córeczko ty się dobrze zastanów. Dom masz? Masz.Samochody przed domem stoją? Stoją. Wczasy w najlepszych kurortach, ciuchy od najlepszych projektantów,zabezpieczenie finansowe dla ciebie i dzieci.I co?Będziesz się kłóciła o te cztery osiemdziesiąt?!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

- Rudy??- Co???- Ile razy w życiu ruch@łeś?- Eee... yyy... a dziwki się liczą?- No liczą.- To ani razu...

Wulkanizator się ożenił. A już za miesiąc żona złożyła wniosek rozwodowy. Rozprawa.Sąd pyta o przyczyny rozwodu. Żona odpowiada:- Mąż mnie codziennie wrzuca do wanny z wodą.- Dlaczego pan to robi? - pyta sąd.- Jestem wulkanizatorem, do cholery! - odpowiada mąż. - Bez wanny z wodą dziury nie znajdę!

Policja przyłapała mnie z prostytutką, ale na szczęście nie mieli podstaw do zatrzymania. Zdążyła połknąć dowody.

Rada dnia: aby ją lepiej poznać, na pierwszej randce zamów jej małże. Jeżeli je zje to znaczy, że połknie wszystko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...