Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek antopol16

Wszystkie kobiety myślą, że im większe piersi tym lepiej. A jest dokładnie odwrotnie - im mniejsze tym gorzej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek antopol16

80-latek ożenił się z 20-latką. Wynajęli pokój w ekskluzywnym hotelu na noc poślubną. Gdy tylko udali się na piętro do pokoju w recepcji pracownicy zaczęli robic zakłady czy pan młody przeżyje tę noc. Około 4 nad ranem schodzi po schodach panna młoda, na ugiętych nogach trzymając się poręczy. Dopełza w końcu do recepcji i ze łzami w oczach mówi:

- Jak mówił, że oszczędzał 60 lat, to myślałam że mówi o pieniądzach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie kobiety myślą, że im większe piersi tym lepiej. A jest dokładnie odwrotnie - im mniejsze tym gorzej.

80-latek ożenił się z 20-latką. Wynajęli pokój w ekskluzywnym hotelu na noc poślubną. Gdy tylko udali się na piętro do pokoju w recepcji pracownicy zaczęli robic zakłady czy pan młody przeżyje tę noc. Około 4 nad ranem schodzi po schodach panna młoda, na ugiętych nogach trzymając się poręczy. Dopełza w końcu do recepcji i ze łzami w oczach mówi:- Jak mówił, że oszczędzał 60 lat, to myślałam że mówi o pieniądzach.

Obydwa, znakomite :)

Uśmiałem się

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jadą trzy kobiety pociągiem. Nagle do ich przedziału wsiada ciemnoskóry mężczyzna. Dziewczyny zaczynają rozmowę:

- Słyszałyście, że murzyni maja takie, no wiecie, duże pały? - mówi pierwsza.

- Podobno tak, zapytała bym się, ale się wstydzę, nie wypada - mówi druga.

- To ja zapytam - mówi trzecia.

- Panie murzyn - mówi ostatnia - czy to prawda, że no wiesz, tu, wy murzyni macie dużych?

- Oczywiście - odpowiada facet.

- A ile pan ma? 

- No tak będzie 50 centymetrów.

- OOOO :o -  zdziwiły się kobiety.

Za chwile panie nie wytrzymały i mówią do tej najodważniejszej: Ty, a może zapytałabyś się czy on by z nami nie chciał seksu i ile by za to wziął?

- Ok. Panie murzyn, a ile byś chciał za seks?

- No tak z 10 zł od wsadzonego centymetra.

Kobiety sobie szybko przeliczyły i myślą, że trochę drogo. Siedzą smutne. Nagle jedna zagląda do portfela, patrzy, że ma dwie stówki i mówi: Panie murzyn to ja bym się zgodziła, ale chciałabym, żebyś mi włożył 20 cm.

Murzyn mówi, że nie ma sprawy i zabrał się do roboty. Kochają się, kochają, klientka zadowolona. Nagle na tory coś wyleciało, maszynista jak dał po hamulcach, murzyn wsadził całego penisa kobiecie, a ta na to:

-Ale się kur** zadłużyłam. :-D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek antopol16

Do portowej speluny około północy wchodzi staruszka z papugą na ramieniu, staje na środku sali i oznajmia:

- Kto zgadnie jakie to zwierzę, ten spędzi ze mną dzisiejszą noc.

W knajpie zapanowała przejmująca cisza i po dłuższej chwili dało się słyszeć głos z końca sali:

- Aligator!

Sala wybucha śmiechem a staruszka mówi

- Jestem skłonna to uznać.

Generał przyjechał na inspekcję polskich żołnierzy w Afganistanie. Już od początku zapowiedział swoim przydupasom, że musi spróbować wszystkiego co jedzą i piją żołnierze. Wkroczył dziarsko na stołówkę i zapytał:

- No jak tam żołnierze - żarcie macie?

-Mamy obywatelu generale.

- Dawać.

Zjadł obiad i pyta:

- Wódę macie?

- Mamy obywatelu generale.

- Dawać!

Nachlał się szybko i pyta:

- A jak tam u was żołnierze z seksem?

- Mamy wielbłądzicę.

- Pokazać!

Żołnierze zaprowadzili go hangaru i pokazali zwierzaka. Generał wszedł i zamknął za sobą drzwi. Po 20 minutach wychodzi dopinając rozporek.

- Niezła jest - mówi, ale ma jakąś krzywą cipę.

Na to jeden z żołnierzy:

- Krzywą to może i ma, ale do burdelu dowiezie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek nosalepomorskie

po czym poznać, ze facetowi się chce i jest gotowy?

Oddycha

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po kłótni mąż mówi do żony "jaki ja byłem głupi żeniąc się z tobą!". Ona odpowiada: "Tak mój drogi, ale ja byłam zakochana i nie zauważyłam".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

- Nigdy czegoś takiego nie widziałam powiedziała pielęgniarka i zawołała lekarza.- To niebywałe, pierwszy taki przypadek powiedział lekarz dzwoniąc po specjalistę.- Mój Boże, faktycznie niesamowite stwierdził specjalista.- Czy to coś poważnego? spytał w końcu pacjent.- Chyba nie. Jesteś po prostu pierwszym rudym pacjentem w klinice chorób wenerycznych

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Jeśli powiesz dziewczynie: "Chodźmy się dymać" - to jesteś cham.Jeśli powiesz dziewczynie: "Pojedźmy do Paryża, będę cię dymać" - to jesteś romantyk.

Siedzi dwóch Gruzinów, piją winko. Obok idzie kondukt pogrzebowy.- Kto to? - pyta jeden Gruzin drugiego.- Giwi. Całe życie pił, palił, za kobietami ganiał...Wypili. Chwilę później znowu idzie kondukt.- A to kto?- Gogi. Nie pił, nie palił, jedna żona przez całe życie.- Widzisz? Tylko 12 minut różnicy. Polej!

- Kochany, a może by tak dzisiaj bez zabezpieczenia?- Iwan, odjeb@ło ci?! Nałóż kask, jesteśmy na budowie!

Odczucia ambiwalentne - gdy na samochodzie widzisz wydrapany gwoździem tekst: "W seksie jesteś najlepszy!"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda nie o seksie, bo to

100% pewny sposób na wygraną w Lotto

Drugiego stycznia byłem świadkiem poniższej rozmowy o planach pań na emeryturze na właśnie rozpoczynający się rok:— Może kupię sobie nową pralkę. — Powiedziała Ola.— Masz na nową pralkę? — Zapytała Joanna.— Mam, bo stale wygrywam w Lotto. — Wyjaśniła Ola.— Naprawdę? — Zaciekawiła się Joanna.— Tak, właśnie mam wygrane 1200 zł. W sam raz na pralkę. — Potwierdziła Ola.Zaciekawiony poprosiłem Olę o wyjawienie jej sposobu na wygraną w Lotto. Nie miała nic przeciwko temu. Sposób okazał się prosty i genialny zarazem. Na dodatek stosowany konsekwentnie jest niezawodny. Wysokość możliwych wygranych zależy wyłącznie od akceptowalnego poziomu zaangażowania finansowego. W przypadku Oli poziom ten wynosi 50 zł miesięcznie. Żeby wypróbować sposób Oli zacznij od określenia akceptowalnego przez Ciebie poziomu zaangażowania finansowego w grę w Lotto. Zastanów się dobrze i określ realną kwotę którą jesteś skłonny przeznaczyć na grę w Lotto systematycznie z miesiąca na miesiąc. Jeżeli szczerze i uczciwie w stosunku do siebie określiłeś tę kwotę to możesz bez żadnego ryzyka skorzystać ze sposobu Oli. Sposób polega na tym, że kwotę przeznaczoną na miesięczny koszt gry w Lotto mnożysz przez 12 i otrzymujesz kwotę którą wygrywasz każdego roku pod warunkiem, że w tymże roku ani razu nie zagrasz w Lotto. Ola nie gra od dwóch lat. W ten sposób wygrała 1200 zł które może z przyjemnością przeznaczyć na nową pralkę. Tym bardziej, że jej stara, 38 letnia (rok produkcji 1971) pralka automatyczna Gorenje Superavtomat PS 663 BIO zaczęła ostatnio trochę szwankować

PS- Można również wykorzystać obietnice różańcowe. 11 obietnica: “Otrzymacie wszystko, o co prosicie przez odmawianie różańca”

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...