Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek sraczka

Wczoraj od sąsiadów dobiegały odgłosy maratonu seksualnego. Te pojękiwania, stękanie i walenie łóżkiem o ścianę... Dzisiaj się dowiedziałem, że to stara i schorowana matka sąsiadki upadła i rozbiła sobie głowę. Stukała laską o ścianę żeby wezwać pomoc.Trochę mi teraz głupio, że się masturbowałem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Dziewczyny z małymi piersiami są najszczęśliwszymi kobietami na świecie, mają pewność, że nie są kochane za rozmiar piersi.

Dziewczyny! Jeśli chcecie się pozbyć natarczywego adoratora to nie mówicie mu, że macie chłopaka...

Powiedzcie, że macie penisa!

- No cześć maleńka, jak nastrój?- Za jakieś dwa dni się skończy.

Rozmawiają dwie przyjaciółki o swoich mężach.- Zuza? A ty byś się przespała z moim Zenkiem?- A w życiu! A w czym on niby lepszy od mojego Waldemara?- Hm... no masz rację.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Św. Piotr ogłosił przetarg na nową bramę do Nieba.

Zgłosili się Turek- 1 milion $.

Św. Piotr się pyta, za co? No brama musi być duża i piękna, bo to brama do Nieba, dla tylu szczęśliwych dusz.

Drugi Niemiec- 2 miliony $

Św. Piotr się pyta, za co? No brama musi być duża i piękna, bo to brama do Nieba, dla tylu szczęśliwych dusz. No i ta niemiecka precyzja i dokładność. Św Piotr- co racja to racja.

Trzci Polak - 3 miliony $.

Św. Piotr się pyta za co? Milion dla Ciebie Piotrze, milion dla mnie i milion dla Turka....

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odrobinę w klimacie ;) :

Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek...
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.
Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!".
Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.
Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!".
Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora.
Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!".
Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.
Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny"
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy...
Facet w szafie myśli: "Ja pie...! Ale wstyd przed Ryśkiem".

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

"Ja pie...! Ale wstyd przed Ryśkiem".

:lach: :lach: :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

heeeheeeh :D

Kurwa, a ja kiedyś siedziałem w kinie w pierwszym rzędzie, ale oczy mi wychodziły za uszy :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

heeeheeeh :D

Kurwa, a ja kiedyś siedziałem w kinie w pierwszym rzędzie, ale oczy mi wychodziły za uszy :D

To pewnie ta legenda to o Tobie :lach:  :lach:  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...