Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

W 1272r Arabowie wynaleźli prezerwatywę używając do tego celu koziego jelita. W 1873r Brytyjczycy udoskonalili ten pomysł wyciągając najpierw jelito z kozy...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wraca żołnierz z wojska. Zachodzi do domu a tam na łóżku pod ścianą siedzi trójka dzieci.
- Czyje to dzieci? - pyta żonę.
- Wszystkie nasze. Pamiętasz jak cię brali do wojska? Ja wtedy brzemienna byłam, tak i Kola się urodził.
- A potem pamiętasz, jak cię odwiedzałam?
- Tak
- I Wania przyszedł na świat....
- A trzeci?! - pyta zdenerwowany mąż.
- A coś ty się tak tego trzeciego uczepił? Siedzi sobie, to niech
siedzi...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Goła kobieta wieczorem na ulicy zatrzymuje taxi, wsiada i podaje swój adres domowy.

Kierowca cały czas zerka do lusterka.- Co gołej baby pan nie widział? - pyta kobieta.- Widziałem, widziałem, tylko cały czas zastanawiam się, skąd pani wyciągnie pieniądze za ten kurs?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Do czego musiało dojść między koniem a Przewalskim, że koń dostał to nazwisko??

- Dlaczego ciągle chodzisz w jednych gaciach?!- Bo w dwóch jest mi za gorąco...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

- W prosty sposób ci udowodnię, że jesteś rogacz!- Ta? Ciekawe jak?- A pijesz wodę z muszli klozetowej?- Eee.. no nie piję...- No widzisz. Bo ci rogi przeszkadzają!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pieści chłopak - dziewczynę.On: - Kochanie, czy ty masz piersi?Ona: - Głupie pytanie, oczywiście ze mam!On: - To czemu ich nie nosisz ?!

:lach:  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewien facet, przez kilka lat miał kochankę, Włoszkę. Pewnej nocy oświadczyła mu, że jest w ciąży. On, nie chcąc zrujnować swojej reputacji i małżeństwa, dał jej sporą sumę pieniędzy, aby wyjechała do Włoch i tam urodziła dziecko, aby uniknąć skandalu. Zaproponował również płacenie alimentów do 18 roku życia na dziecko. Ona się zgodziła, ale spytała:

- Jak mam przesłać ci wiadomość, kiedy dziecko się urodzi?

- Aby utrzymać wszystko w sekrecie, wyślij mi pocztówkę na mój adres domowy, z jednym tylko słowem: "spaghetti", wtenczas zacznę słać Ci alimenty na utrzymanie dziecka.

I wyjechała. Po około 9 miesiącach facet wieczorem wraca do domu z pracy, a tu żona mówi: - Dostałeś jakąś bardzo dziwną kartkę pocztową, nic nie rozumiem co to za kartka. Mąż na to: - Daj mi tę kartkę, zobaczę co to? Żona dała mężowi kartkę bacznie go obserwując. Mąż zaczął czytać pocztówkę, zbladł jak ściana i... zemdlał. Na kartce było napisane: "Spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti. Trzy porcje z kulkami mięsnymi, dwie bez. Wyślij więcej sosu!"

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Młody ksiądz szedł spowiadać. Proboszcz dał mu listę grzechów i od razu pokutę do danego występku.

Przychodzi pierwszy do spowiedzi:

-zdzieliłem dzielnicowemu, napiłem się jak świnia.

Ksiądz -spogląda na rozpiskę-5 zdrowasiek

Drugi- jechałem jak wariat, nie byłem w kościele

-ksiądz na rozpiskę  -litania

Przychodzi młoda panna i mówi:

-zrobiłam chłopakowi loda.

Ksiądz patrzy na swoją rozpiskę, a tam nie ma pokuty za robienie loda. Proboszcza nie ma w pobliżu, a pokutę trza dać.

Poszedł więc do ministrantów i się pyta:

-nie wiecie ile daje ksiądz za zrobienie loda?

Jeden się odzywa i mówi

- dwa marsy

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...