Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Na ławce w londyńskim parku siedzi dystyngowana, dobrze ubrana i zadbana kobieta, czytając z zainteresowaniem jakąś książkę.

W pewnym momencie dosiada się do niej brudny kloszard i z zatłuszczonej gazety wyciąga nadgryzioną kanapkę.- Może się pani poczęstuje? - pyta.- Nie, dziękuję - odpowiada zniesmaczona kobieta.Po skonsumowaniu kanapki, kloszard grzebie w pobliskim śmietniku i wyciąga z niego lekko zzieleniały batonik czekoladowy.- A może coś słodkiego? - pyta grzecznie.- Nie, dziękuję! - ostrym głosem odpowiada kobieta.Kloszard:- Mniemam, iż na buziaka też nie mogę liczyć?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masztalski  przechodzi badania testowe. Psychiatra, narysowawszy trójkąt, pyta:- Co to jest?- Goła kobieta. Psychiatra rysuje trapez.- A to co?- Goła kobieta.- A to co? - pyta psychiatra narysowawszy koło.- Goła  kobieta.- Panie masztalski, pan nie tylko jest chory psychicznie, pan jest na dodatek erotomanem!- Jo, erotoman? A kto mi te wszystkie świństwa rysował?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Jak mam nie zwracać uwagi? Jego penis zżera mi popcorn!!!!

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W restauracji  siedzi podchmielony facet i przygląda się kobiecie  siedzącej obok.
Po dłuższej chwili pyta :
- A ile Pani ma lat?
- Tyle na ile wyglądam - odpowiada kobieta.
- Boże! Ludzie tyle nie żyją!

Do komisariatu wbiega roztrzęsiona kobieta.
- Ratunku! - krzyczy. - Zgwałciło mnie 12 mężczyzn!
- Proszę się nie denerwować - uspokaja kobietę dyżurny. - Złapiemy wszystkich!
- Ale ja nie chce wszystkich - mówi kobieta. - Ja chcę tylko trzeciego, ósmego i dziesiątego!

Dołączona grafika

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Córka ruskiego bogacza przychodzi do ojca i oświadcza, że wychodzi za mąż.

- Za kogo??

- Za popa.

- No coś Ty, zwariowałaś?!

- Miłość tato... serce, nie sługa.

- Hmm no dobrze przyprowadź go.

Córka przyprowadza młodego diakona. Jedzą, piją. Ojciec mówi:

- Wiesz, że moja córka musi mieć co miesiąc inną kreację za 10 000 tyś. zielonych? Jak wy będziecie żyć? Jak Ty ją utrzymasz?

- Bóg pomorze.

- A jeszcze ona przyzwyczajona co tydzień latać do fryzjera do Paryża. I co??

- Bóg pomoże.

- A jeździ tylko Ferrari i Porshe, i musi mieć zawsze najnowszy model. Jak Ty sobie wyobrażasz życie z nią??

- Bóg pomoże.

Posiedzieli, narzeczony poszedł. Córka pyta:

- No i jak tato spodobał Ci się??

- Burak, to prawda, ale podobało mi się jak mnie nazywał Bogiem.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Instrukcja dla żony

Po pierwsze - Ciesz się, że w ogóle ktoś Cie zechciał;

Po drugie - Nie myśl, że jak już Cię zechciał, to możesz przytyć 20kg i łazić po domu jak łazęga;

Po trzecie - Daj mężowi trochę luzu. I tak jest w szoku, że ożenił się właśnie z Tobą. Trochę to potrwa. Jeszcze jakiś czas będzie się upewniał, czy wybrał dobrze;

Po czwarte - Pamiętaj, piwem mąż się nie zatruje;

Po piąte - Nie wypytuj się stale, gdzie był i co robił, próbuj sama dedukować. Nawet nie masz pojęcia jak takie pytania irytują;

Po szóste - Uważaj żeby zupa nie była za słona zbyt często;

Po siódme - Jak zobaczysz szminkę na ustach lubego, nie wydzieraj się niepotrzebnie, może ratował komuś życie metodą usta-usta;

Po ósme - Wyrzuć wszystkie kolorowe czasopisma. Tyle w nich mądrości ile w głowie przeciętnej kobiety - niewiele;

Po dziewiąte - Nie łap męża na ciąże - możesz się przeliczyć;

Po dziesiąte - Wyskocz czasem do dobrego klubu, popatrz na lepsze od siebie. Uczyć się trzeba całe życie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnego razu Bóg chciał zobaczyć, jak żyją ludzie na Ziemi.

Kazał więc sprowadzić telewizor, włączył - akurat kobieta rodziła. Męczy się ona okrutnie, krzyczy, więc Bóg pyta aniołów:- Co to jest? Dlaczego ta kobieta  się tak męczy?- No bo powiedziałeś: "I będziesz rodziła w bólu..." - odpowiada któryś z aniołów.- Tak? No... tego... ja tak żartowałem...Przełącza kanał - górnicy. Zharowani, spoceni, walą kilofami. Bóg znowu pyta:- A to co to jest? Oni muszą się tak męczyć?- Ale sam powiedziałeś: "I w trudzie będziesz pracował..."- Oj, "powiedziałeś, powiedziałeś..." - mówi Bóg, drapiąc się w głowę - to takie żarty były, ja żartowałem...Przełącza, a tam piękna, wielka świątynia, bogato zdobiona, od zewnątrz i wewnątrz, przed nią luksusowe lśniące samochody, w środku gromada biskupów - dobrze odżywieni, pięknie ubrani, złote łańcuchy, itp, itd. Bóg się uśmiecha promieniście:- O, to mi się podoba! A co to jest?- A to są właśnie ci, którzy wiedzą, że żartowałeś.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do komisariatu wbiega roztrzęsiona kobieta.- Ratunku! - krzyczy. - Zgwałciło mnie 12 mężczyzn!- Proszę się nie denerwować - uspokaja kobietę dyżurny. - Złapiemy wszystkich!- Ale ja nie chce wszystkich - mówi kobieta. - Ja chcę tylko trzeciego, ósmego i dziesiątego!

Matka namawia syna:- Proszę Cię - idź do kościoła.- Nigdy tam nie byłem!- Idź - będzie dobrze.I poszedł. Wrócił z podbitym okiem:- Synku, co się stało?- A więc to było tak - uklęknąłem, patrzę a przede mną klęczy kobieta. Do dupy jej weszła spódnica. Więc ją wyciągnąłem. A ona mi trzask w oko. Już nigdy więcej nie pójdę do kościoła.Jakiś czas minął, matka znowu:- Synu, idź do kościoła- Nie- Ale tym razem będzie dobrzeNo i poszedł. Wrócił - drugie oko podbite.- Synku, co się stało?- A więc - klęczę a przede mną ta sama kobieta i to samo - do dupy jej weszła spódnica.- Zrobiłeś to samo?- Nie - obok mnie kucał inny facet i jej wyciągnął tą spódnicę.- To w takim razie dlaczego ty dostałeś?- Bo wiedziałem że ona tak nie lubi i wcisnąłem jej spódnicę z powrotem

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pijany  facet łazi po klatce puka do drzwi i się pyta:- Czy ja tu mieszkam?- Nie odpowiada kobieta, która otworzyła drzwi.Za chwilę znowu puka i się pyta:- Czy ja tu mieszkam?- Nie - odpowiada kobieta.Za chwilę znowu puka i znów się pyta czy tu mieszka. A kobieta odpowiada, że nie, na co gość:- Pani to mieszka wszędzie, a ja to nigdzie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...