Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Podpity facet wraca do domu. Żona do niego:- Ty pijaku, tylko wódka ci w głowie!Facet sięga do kieszeni, wyciąga kartkę i mówi:- Przyniosłem test, zaraz zobaczymy, jaka ty obeznana i kulturalna jesteś!Żona na to:- Zobaczymy, czytaj.- Pytanie pierwsze: wymień jakieś dwie waluty.- No, na przykład dolar i euro.- Dobra. Teraz wymień dwa typy środków antykoncepcyjnych.- Jejku, mogę ci wymienić co najmniej 10.- Wierzę. Pytanie trzecie. Wymień dwie rzeki w Islandii... Milczysz? Wiedziałem! Oprócz szmalu i seksu, nie masz żadnych zainteresowań!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnego dnia mąż przychodzi zmęczony z pracy.

Żona:kochanie,nasza rodzina powiększy się o jedną osobę!

Mąż: Kotku! Tak strasznie się cieszę!

Żona:ja też się ciesze że ty się cieszysz bo jutro wprowadza się do nas moja mamusia!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kowalska sprawdza męża garnitur po przyjściu z pracy i nie znajduje żadnego włoska.- No tak - mówi - ty to już nawet łysej babie nie przepuścisz.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiek pisze SMS-a do Mamy:- Cześć Mamusiu, o której będziesz? Bardzo się martwię :)-Nie zdążycie, będę za 5 minut, pozdrów Karolinę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czwarta rano , pukanie do drzwi, żona otwiera a tam nawalony mąż. Żona krzyczy:- O której to się wraca do domu?- Jakie wraca?!? Przyszedłem po gitarę.

Żona ma pretensje do męża:- Dlaczego ty mówisz "mój dom", "mój samochód" itd....

W małżeństwie wszystko jest wspólne i czego szukasz w tej szafie?- Naszych kalesonów - odpowiedział mąż

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czwarta rano , pukanie do drzwi, żona otwiera a tam nawalony mąż. Żona krzyczy:- O której to się wraca do domu?- Jakie wraca?!? Przyszedłem po gitarę.

Żona ma pretensje do męża:- Dlaczego ty mówisz "mój dom", "mój samochód" itd....

W małżeństwie wszystko jest wspólne i czego szukasz w tej szafie?- Naszych kalesonów - odpowiedział mąż

wyzej coś poszło nie tak :)

Przychodzi mąż do domu, otwiera lodówkę, na drzwiach dostrzego pół litry. Wyciąga rękę po flaszkę.

Na to żona z wielkim krzykiem.

- Stoi, niech stoi, może ktoś do mnie przyjść może ja gdzieś pójde.

Mąż smutny odchodzi. Nadchodzi wieczór. Żona przymila się do niego. Czuje, że mąż jest gotowy i nagle słyszy.

- Stoi, niech stoi, może ktoś do mnie przyjść, może ja gdzieś pójdę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeźnik miał syna, mało rozgarnietego, ale jedynego, wiec chcial mu przekazac dorobek zycia. Prowadzi go do fabryki i mówi:

- Zobacz tu jest maszyna, wkladasz do niej barana, wychodzi parówka,kapujesz?

- Nie !

- No, k***a, co tu do nierozumienia, baran, maszyna, parówka - kapujesz?

- Nie

- No ja pie**ole - patrz tutaj: tu wkladasz barana. Chodz na druga strone - widzisz ? Wychodzi parówka. Kumasz ?

- Nie, ale tato, a jest taka maszyna gdzie wklada sie parówke a wychodzi baran ?

- Tak, k***a! Twoja matka

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwoje maluchów zagląda przez dziurkę od klucza do sypialni rodziców.Chłopiec mówi do siostry:- Co za paskudztwo, a nam nawet w nosie nie pozwalają podłubać...

Pogrążony w smutku mąż mówi do żony:- Rzuciłem papierosy, rzuciłem wódkę, teraz to już kolej na Ciebie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Awantura domowa. W pewnym momencie mąż pyta żony:- Jak myślisz, czemu sąsiedzi nazywają Cię idiotką?- Gdybyś był generałem, nazywaliby mnie "generałową"!

Wpada mąż do domu i włącza telewizor.- Zaraz się zaczyna mecz - mówi do żony.- Ale wynik podawali w radiu - odpowiada żona.- To nic, nie mów mi.- Ale ja znam wynik- Proszę cię, nie mów mi.- No dobrze - mówi żona - jak ci tak zależy to nie powiem, ale i tak nie zobaczysz ani jednej bramki...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...