Skocz do zawartości
Masha

Hotel w Łodzi

Rekomendowane odpowiedzi

To ja opowiem moja sytuacje jak juz tak sypiemy historiami z zycia:]

Ostatnio akcja 3/4 h wiec hotel na szybko wyciągu dnia wchodzimy na recepcje 2 osoby obsługują obok melduje sie parka z 3 dzieci wózki graty itp;) my juz mamy pokój 223 a para obok224 ;] przezorny /kumaty portier czy jak sie ich tam zwie mówi ;) mrugając okiem :a może jednak chcieli by państwo pokój na ostatnim pietrze;)

Mniejsza z tym nie ma reguły;) chodzi mi bardziej o to ze w aparat hotelach ;) nie ma gwiazdek niby jest gorzej ale za 300 zł ma sie duzo lepszy standard niż dwa łóżko tv i prysznic.

A i inna sytuacja. Wyjazd do Wrocławia pozwiedzać;) nie sex trio tylko tak poprostu. A w pierwsza noc 3 pokoje wokoło libacja a w druga orgia... To jest dopiero nie fajne:]

W kamienicach chalas sie aż tak nie niesie;)

Ale każdy lubi co innego. Mnie poprostu 20 m2 nie jara:]

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tak wszystko zależy od Mashy i co Ona uwzględni w swoich planach. ;)

A w kwestii dzieci - w hotelu możesz poprosić, żebyś nie sąsiadował z rodzicami z dziećmi po prostu. :)

Mnie poprostu 20 m2 nie jara:]

Mnie nie ma jarać 20m2, ani nawet 100m2. Mnie jara odpowiedni obwód, a to akurat niezależne od tego, czy to hotel, czy prywatny apartament. ;)

No ale co kto lubi. :)

No i dobrze byłoby uwzględnić to, że Mashę interesuje Łódź. Ja w tym wątku cały czas wyłącznie o Łodzi piszę. :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...i dobrze byłoby uwzględnić to, że Mashę interesuje Łódź... :)

ze wszystkich Łodzi - to tylko ta podwodna bedzie spełniała Wasze wymagania akustyczne

Chociaż ja miałbym problemy z dojściem gdyby ryba płaszczka zaglądała mi przez okienko ;)

A jeśli chce pozostać całkowicie niezauważeni to po prostu zameldujcie się w dwóch osobnych pokojach. Ty mężem w jednym a kochaś w drugim. I umawiacie się np na 21 u Was na drinka. I gra gitara!]

Pomysł niemalże perfekcyjny, ale ostrożności nigdy nie zawiele. Bowiem istnieje niebezpieczeństwo iz kochanek pomyli pokoje i trafi na nie tę orgię na która powinien ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ibis jest OK.

Ostatnio byłem Polonii ..Taki trochę starodawny klimat ;-)

Na Limanowskiego Vigo czy jakoś tak..podobno fajnie

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja opowiem moja sytuacje jak juz tak sypiemy historiami z zycia:]

Ostatnio akcja 3/4 h wiec hotel na szybko wyciągu dnia wchodzimy na recepcje 2 osoby obsługują obok melduje sie parka z 3 dzieci wózki graty itp;) my juz mamy pokój 223 a para obok224 ;] przezorny /kumaty portier czy jak sie ich tam zwie mówi ;) mrugając okiem :a może jednak chcieli by państwo pokój na ostatnim pietrze;)

Mniejsza z tym nie ma reguły;) chodzi mi bardziej o to ze w aparat hotelach ;) nie ma gwiazdek niby jest gorzej ale za 300 zł ma sie duzo lepszy standard niż dwa łóżko tv i prysznic.

A i inna sytuacja. Wyjazd do Wrocławia pozwiedzać ;) nie sex trio tylko tak poprostu. A w pierwsza noc 3 pokoje wokoło libacja a w druga orgia... To jest dopiero nie fajne:]

W kamienicach chalas sie aż tak nie niesie;)

Ale każdy lubi co innego. Mnie poprostu 20 m2 nie jara:]

takie są także moje doświadczenie....

Wolę do apartamentu niż do hotelu. Prawie jak w domku :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!

Zbliżam się powoli do swojego "debiutu" w trójkącie i chciałabym znaleźć fajny hotel w swoim mieście (Łódź). Przede wszystkim chodzi mi o to, by pokoje było b.dobrze wyciszone!!! :)  Istotne też, by nie był to kameralny hotel, gdzie personel będzie nas przy wejściu i wyjściu oglądał z każdej strony. Wolałabym taki, gdzie będę mogła być bardziej anonimowa... :) A może jakiś dyskretny apartament?

Na forum znajdą się pewnie osoby, które mogłyby polecić coś spełniającego te wymagania i przy tym w przystępnej cenie. Podzielicie się swoimi doświadczeniami?

Masha

Szukaj hotelu w starym budynku

Hej!

Zbliżam się powoli do swojego "debiutu" w trójkącie i chciałabym znaleźć fajny hotel w swoim mieście (Łódź). Przede wszystkim chodzi mi o to, by pokoje było b.dobrze wyciszone!!! :)  Istotne też, by nie był to kameralny hotel, gdzie personel będzie nas przy wejściu i wyjściu oglądał z każdej strony. Wolałabym taki, gdzie będę mogła być bardziej anonimowa... :) A może jakiś dyskretny apartament?

Na forum znajdą się pewnie osoby, które mogłyby polecić coś spełniającego te wymagania i przy tym w przystępnej cenie. Podzielicie się swoimi doświadczeniami?

Masha

Wiele razy byłem. Stary budynek i powinny być grube ściany. Spore pokoje. Proś pokój dwuosobowy. W sobotę i niedzielę jest upust cenowy. Duży hotel. Pełna anonimowość. Obsługa nienachalna. Trzy gwiazdki. Cena za pok. 1 osob. chyba 120 zł. Parking na terenie hotelu strzeżony. Wybierz termin kiedy nie ma jakiś targów np. stomatologicznych bo wtedy jest pełne obłożenie. 

Hotel Reymont ul. Legionów 81 tel 42-633-80-23

Stół szwedzki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pod Łodzią... Pałac Piorunów. Gorąco polecamy!  :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...