Skocz do zawartości
Masha

Hotel w Łodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Topic zawiera lokowanie produktu :)

Tyle osób chwaliło Ibisa że powinniśmy mieć zniżkę powołując się na forum ;)

Ibisa znasz - wejście na wprost wind - z dala od recepcji - naprawdę fajnie i komfortowo, a i plan przedstawiony wyżej przez Doktorka - bardzo dobry, nie tylko na przed spotkaniem - jak i po - kiedy to już we dwoje możecie z mężem przeżywać to co się wydarzyło.

Życzę powodzenia - i czekam może na jakąś relację - pozdrawiam.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tego za bardzo nie rozumiem... Po co wynajmować hotel skoro za ten sam pieniądz lub czesto duzo taniej. Można wynająć apartament( prywatne mieszkanie).

W krk i wawie zawsze korzystam z tego typu opcji za 200-300 zł przy odpowiednio wczesnej rezerwacji wynajmuje sie 40-60m2 lokal w bardzo dobrym standardzie. Za 300 zł żadnego szalonego hotelu nie wynajmijcie.

W Łodzi miałem kiedyś koleżanke i wynajmowaliśmy to samo mieszkanie. Niestety nie moge znaleść:/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tego za bardzo nie rozumiem... Po co wynajmować hotel skoro za ten sam pieniądz lub czesto duzo taniej. Można wynająć apartament( prywatne mieszkanie).

No to Ci wytłumaczę na swoim przykładzie. ;)

Akcja na stole (w takowym apartamencie) w toku, a tu pukanie do drzwi. Obok było prywatne mieszkanie, a w ferworze walki ;) nie wyłapaliśmy, że stół wali w ścianę, a kobieta małe dziecko miała. Strasznie mi głupio było...  :facepalm:

Innym razem pokój był przez ścianę z recepcją. Ach, te wymowne spojrzenia o poranku... :D

Ibisa polecam. Niezwykle dyskretne miejsce. :)

Fajny jest też Focus. 

Pozostałe może i wnętrza mają lepsze, ale aż tak dyskretne nie są, bo np. musisz sama zjechać po gościa i go wprowadzić (lub on po Ciebie). Zazwyczaj wtedy obsługa zerka któż to taki przybył. ;)

Świetne i dyskretne są też lofty na Tymienieckiego. Ale to już inna kategoria cenowa. No chyba, że mają jakieś małe, tańsze, ale tego nie jestem pewna.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masha, myślę, że pracownicy hoteli już nie takie szopki widzieli. Sądzę, że w każdy weekend odbywają się tam imprezy typu BungaBunga, albo starszy szpakowaty Pan podjeżdża czarnym Mercedesem z dziewczyną z ogólniaka. Pół biedy jak ma 18 lat skończone. Pedzie też przyjeżdżają się bolcować w kakao w tajemnicy przed swoimi żonami. Do tego podjeżdżają dziewczynki z agentury i takie tam inne hece. Więc myślę, że na Was jakieś specjalnej uwagi nie zwrócą.

A jeśli chce pozostać całkowicie niezauważeni to po prostu zameldujcie się w dwóch osobnych pokojach. Ty  mężem w jednym a kochaś w drugim. I umawiacie się np na 21 u Was na drinka. I gra gitara!

Ma to też swój praktyczny aspekt - każdy może po skończonej zabawie udać się do siebie. Może też bez żadnych obawień przygotować do spotkania - nie trzeba czekać na prysznic, ubikację itp.

Cudowne poczucie humoru!!! :))) A pomysł z dwoma pokojami rzeczywiście dobry

W krk i wawie zawsze korzystam z tego typu opcji za 200-300 zł przy odpowiednio wczesnej rezerwacji wynajmuje sie 40-60m2 lokal w bardzo dobrym standardzie. Za 300 zł żadnego szalonego hotelu nie wynajmijcie.

W Łodzi miałem kiedyś koleżanke i wynajmowaliśmy to samo mieszkanie. Niestety nie moge znaleść:/

Świadomość że po jednej stronie za ścianą mieszka rodzina z dziećmi, a po drugiej emerytka ze szklanką przy ścianie,mogłaby skutecznie zepsuć mi nastrój ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

emerytka tam nie mieszka.... a dzieci za sciana pewnie beda smacznie spaly......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Paro, niekoniecznie. Takie apartamenty są rozsiane po mieście, także np. w kamienicach, więc może być różnie. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zou   masz racje nie dodałem że  chodzi mi o ibisa.....choć o nim myślac  mieliśmy widok na 2 bloki i przy zapalonym świetle miał  ktoś niezły widok...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Paro, no skoro mieliście taką fantazję, by nie zasłaniać okien... :lach:

A, jeszcze Ambasador1. Małe prawdopodobieństwo, by spotkać kogoś znajomego, jak będziesz do hotelu wchodziła. No chyba, że masz całą rodzinę i wszystkich znajomych na Chojnach ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to przecież łatwo sprawdzić czy to jeden lokal w normalnym "bloku " czy kamiennicy... przeważnie wynajmuje w kamienicach ktora sa przeznaczone tylko na mieszkania na doby...

a jaka masz pewność ze w hotelu w pokoju obok nie mieszka para z dzieckiem ??? A Ty wlasnie jestes w trakcie ari operowej...

Zasady savoir vivre w hotelach, gdzie przewaznie ściany jak z tektory , juz Cie nie obchodzą??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lolku, bywasz czasem w hotelach? ;)

Bo ja chyba nie byłam w takim, w którym byłaby absolutna cisza, jak to bywa w budynkach mieszkalnych w nocy.

Zawsze jakiś gwar, choćby niewielki, jest, a i ja nie drę się wniebogłosy. Grają telewizory, jakaś muzyka, etc. ;)

No i nie ma stołu, który mógłby walić w ścianę. ;)

przeważnie wynajmuje w kamienicach ktora sa przeznaczone tylko na mieszkania na doby...

A jaką Ty masz pewność, że w mieszkaniu obok nie nocują ludzie z dziećmi? ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...