Skocz do zawartości
Masha

Hotel w Łodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Zbliżam się powoli do swojego "debiutu" w trójkącie i chciałabym znaleźć fajny hotel w swoim mieście (Łódź). Przede wszystkim chodzi mi o to, by pokoje było b.dobrze wyciszone!!! :)  Istotne też, by nie był to kameralny hotel, gdzie personel będzie nas przy wejściu i wyjściu oglądał z każdej strony. Wolałabym taki, gdzie będę mogła być bardziej anonimowa... :) A może jakiś dyskretny apartament?

Na forum znajdą się pewnie osoby, które mogłyby polecić coś spełniającego te wymagania i przy tym w przystępnej cenie. Podzielicie się swoimi doświadczeniami?

Masha

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat,

proponowałbym Ci jednak nie podawać do publicznej wiadomości którą z ofert forumowiczów wybierzesz i na co konkretnie zdecydujesz się, oraz w jakim to będzie konkretnie terminie. Ludzie będą pisać (o ile będą) Ci doradzać, ale nie musisz już mówić i nie rób tego, CO wybierzesz. Ze swojej strony, osobiście znam tylko Ibis Hotel. Nigdy nie byłem w innej miejscówce, nie wiem tylko czy tam ściany są tak bardzo pancerne ;) Jeśli jednak zależy Ci na tym, aby czuć się "anonimowo" no to chyba odpadają kwatery, apartamenty. Pozostaje duży hotel.

Pozdrawiam,

Sem

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Ibisie miałam już randkę z mężem :)  Miejsce wspominam dobrze...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jak nie kameralny to nie wiem,

My korzystaliśmy kilka razy z apartamentów na Kopernika City Residence, polecam  i w kompleksie Tabaco Loft Niezapominajka (chociaż teraz sąsiednie mieszkania juz pewnie zasiedlone więc nie wiem jak z hałasami. My mieliśmy to szczęście, że sąsiednie mieszkania były jeszcze w remoncie)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: ja ze swojej strony mogę polecić hotel Ambasador na Piłsudskiego. Mają sauny, jacuzzi, basen :) miła obsługa. Godny polecenia, byliśmy bardzo zadowoleni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O! Dzięki. Ambasadora nie znałam :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hoteli w Łodzi do wyboru, do koloru, wszystko zależy od kwoty jaką chcesz przeznaczyć, standardu i lokalizacji.

Oczywiście ja również polecam obrośnięty wręcz legendą Ibis, wielokrotnie bywałem, w różnorakich konfiguracjach, różnorakich stanach upojenia alkoholowego, NIKT NIGDY do niczego się nie przyczepił, zresztą nie wyobrażam sobie w dzisiejszych warunkach konkurencji hotelowej na jakiekolwiek uwagi ze strony recepcji, to nie ciemna komuna :)

Z drugiej strony obsługa hotelowa jest przyzwyczajona do takich akcji, że Wasz potencjalny trójkącik, chociażbyście weszli z kartkami tego typu na czole nie wzbudzi nawet uśmiechu zaciekawienia ;)

W piątkowe i sobotnie noce w co trzecim pokoju jest jakaś impreza, więc o ile ktokolwiek z Waszej trójki nie będzie wydawał dźwięków zarzynanej świni, to będzie dobrze :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

booking.com dobrze się sprawdza przy rezerwowaniu takich miejsc:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Druhu i tak i nie. Jak ostatni raz w Łodzi w Grand hotelu bukowaliśmy, to fotki fajnie pięknie... a na miejscu doopa i awantura w recepcji. Ale zamienili nam na apartament Krystyny Jandy :)

post-14799-0-99402200-1457017216_thumb.jpg

post-14799-0-27211700-1457017273_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masha, myślę, że pracownicy hoteli już nie takie szopki widzieli. Sądzę, że w każdy weekend odbywają się tam imprezy typu BungaBunga, albo starszy szpakowaty Pan podjeżdża czarnym Mercedesem z dziewczyną z ogólniaka. Pół biedy jak ma 18 lat skończone. Pedzie też przyjeżdżają się bolcować w kakao w tajemnicy przed swoimi żonami. Do tego podjeżdżają dziewczynki z agentury i takie tam inne hece. Więc myślę, że na Was jakieś specjalnej uwagi nie zwrócą.

A jeśli chce pozostać całkowicie niezauważeni to po prostu zameldujcie się w dwóch osobnych pokojach. Ty  mężem w jednym a kochaś w drugim. I umawiacie się np na 21 u Was na drinka. I gra gitara!

Ma to też swój praktyczny aspekt - każdy może po skończonej zabawie udać się do siebie. Może też bez żadnych obawień przygotować do spotkania - nie trzeba czekać na prysznic, ubikację itp.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...