Skocz do zawartości
DeKaDe

Depilacja

Rekomendowane odpowiedzi

A jak z goleniem nosa? :-) jak dla mnie to wystające włosy w tym miejscu są chyba najgorszym widokiem :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całe szczęście, że mnie nie wystają, bo nie wiem jak miałabym w nosie maszynkę zmieścić. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Depilacja to kwestia gustu i estetyki ale też warunków fizycznych, jakie dała nam Natura.

Moja Pani jest głaciutko wydepilowana wszędzie od szyi w dół.

Za zaś, w związku z tym, że włosów nie wiele mam lepiej wyglądam wydepilowany niż nie. Czyli całość od szyi w dół, poza kończynami ;-)

Ale ja bym miał jakiś wyraźny zarost, to bym klatę zostawił ;-)

Depilacja depilatorem boli tylko pierwsze kilka razy. Później wloski są słabe i na prawdę nie wiele albo i w ogóle nie boli.

Tylko trzeba te pierwsze razy wytrzymać :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak z goleniem nosa? :-) jak dla mnie to wystające włosy w tym miejscu są chyba najgorszym widokiem :-)

Z nosa pincetą :D Boli tylko kilka pierwszych włosków, później już tylko lecą łzy :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Depilacja to kwestia gustu i estetyki ale też warunków fizycznych, jakie dała nam Natura.

Zgadzam sie tylko po czesci z wypowiedzia .

Napewno depilacja to kwestia gustu i estetyki ale chyba od Natury czy warunkow fizycznych nie jest depilacja jednak zalezna.

Depiluja sie wszyscy, starzy i mlodzi , pelno - i niepelnosprawni.Piekni i mniej piekni.Kobiety i mezczyzni.Tylko dzieci to nie interesuje.

Poniewaz chodze regularnie co tydzien do sauny sam lub w towarzystwie to mialem okazje zrobic obserwacje ktore potwierdzaja takie stwierdzenia.

Zauwazylem , ze mezczyzni w typowych saunach meskich rzadko sie depiluja ale w mieszanych to juz wszyscy.

Kobiety w saunach mieszanych tez wszystkie sie depiluja i co ciekawe to wygladaja z tym lepiej niezaleznie od wieku i urody.

W saunach jest zawsze okazja do wzajemnego zawieszenia oka na interesujacych elementach ludzkiego ciala.

Wszystko widac jak na dloni . Z moich obserwacji wynika , ze jednak blisko 90 % kobiet i mezczyzn depiluje sie calkowicie a reszta tylko skraca swoje krzaczki.Oczywiscie dotyczy to obecnosci wsrod innych ludzi a nie tylko z najblizszym.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z nosa pincetą :D Boli tylko kilka pierwszych włosków, później już tylko lecą łzy :D

Proponuję przejść na trymer. Szybko, gładko i bezboleśnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans - Ja bym chętnie klatę zostawił. Ale pojedyncze włoski po prostu wyglądają śmiesznie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Auuuuuć :redevil:

Chyba mordercze?! :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Auuuuuć :redevil: Chyba mordercze?! :lach:

Brazylijska depilacja nalezy do skutecznych i czesto stosowanych przez panie i panow.

Tylko pierwsze wizyty sa fascynujace.

Potem to tylko sama radosc z gladkiego ciala. Wlosy odnawiaja sie stopniowo coraz rzadziej.

Krajowe kosmetyczki tez to robia u kobiet i mezczyzn. Wystarczy spytac o "brazylijska depilacje".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, wiem, ale u mnie to by poszło w 3 minuty :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...