Skocz do zawartości
DeKaDe

Depilacja

Rekomendowane odpowiedzi

U pań preferuję brak owłosienia poniżej brwi, z jedynym wyjątkiem na okresowy pasek na wzgórku lub coś w ten deseń.
Panów nie preferuję, choć sam golę pachy, jajka i okresowo gucz, a wzgórek jedynie przystrzygam, co jest dla mnie rozwiązaniem najbardziej komfortowym. Dodatkowo zauważę, iż lubię swą ścieżkę do leszka i źle by się ona komponowała ze wspomnianą niżej łysą łatą, co więcej, posiadam silnie owłosione uda :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak to pogodzić, Droga A. ??

Kolega 880408m (strasznie trudny do zapamiętania i wymôwienia jest ten nick ;) ) dobrze robi w moim, ale tylko moim, odczuciu, czyli strzyże to, co na dole brzucha. Ja osobiście tak lubię najbardziej. Taka niewielka ilość krótkich i estetycznie przystrzyżonych włosów jest dla mnie dodatkową stymulacją, jako że lubię ujeżdżać swoich kochanków ;)

Poza tym nie pamiętam u Ciebie żadnej śmiesznie łysej łaty :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj działo się na forum w tym temacie bardzo wiele dyskusji i tu chyba odpowiedź jest podobna jak przy rozstrzyganiu wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocnymi

Golenie, strzyżenie, czy depilacja.... Pytanie do pań

https://www.cuckoldplace.pl/index.php?/topic/13627-Golenie%2C-strzy%C5%BCenie%2C-czy-depilacja%2E%2E%2E%2E-Pytanie-do-pa%C5%84

Depilacja intymna... ogrom opcji i upodopań

https://www.cuckoldplace.pl/index.php?/topic/12740-Depilacja-intymna%2E%2E%2E-ogrom-opcji-i-upodopa%C5%84

Golenie, strzyżenie, za i przeciw

https://www.cuckoldplace.pl/index.php?/topic/2158-Golenie%2C-strzy%C5%BCenie%2C-za-i-przeciw

czy naturalne czy ogolone?

https://www.cuckoldplace.pl/index.php?/topic/2199-czy-naturalne--czy-ogolone%3F

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Włosy na głowie i brwi- to dwa miejsca w których lubię owłosienie u Pań ;) Aczkolwiek nie zdarzyło mi się, by z powodu owłosienia na cipce odmawiać seksu kobiecie ;) 

Jeżeli o mnie chodzi to brody, ani wąsów nie lubię, pod pachami się golę, tak samo jak kutasa ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega 880408m (strasznie trudny do zapamiętania i wymôwienia jest ten nick ;) ) dobrze robi w moim, ale tylko moim, odczuciu, czyli strzyże to, co na dole brzucha. Ja osobiście tak lubię najbardziej. Taka niewielka ilość krótkich i estetycznie przystrzyżonych włosów jest dla mnie dodatkową stymulacją, jako że lubię ujeżdżać swoich kochanków ;)

Poza tym nie pamiętam u Ciebie żadnej śmiesznie łysej łaty :D

Już teraz kumam na czym polega różnica pomiędzy strzyżeniem a depilacją. To w takim układzie jak faktycznie strzygę się powyżej wacka ale za to dzwonki golę na zero. Ale przynajmniej ja nie mam na jajkach takiego ostrego i kłującego zarostu, który mógłby komuś przeszkadzać w czasie gdy odrasta. Poza tym staram się by na "spotkania" chodzić świeżo ogolonym. Pod pachami też preferuję strzyżenie. Doskonale nadaje się do tego maszynka do włosów.

Kolega 880408m (strasznie trudny do zapamiętania i wymôwienia jest ten nick ;) )

Osiem osiem zero cztery zero osiem em?? Wcale to nie takie trudne. No chyba, że z ..... w ustach to wtedy może sprawiać pewną trudność :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - depilacja nie koniecznie ale golenie już tak w okolicach twardniejącego narządu rozkoszy + pachy, reszta dowolnie, choć osobiście preferuję jednak włos na ciele mężczyzny

Trochę szans panom posiadającym dajesz.  Na klacie w okolicy. oddycham z pewną ulgą.  Ale żeby pod pachami..? Wyrywać, golić, plaster - i ciach?  toż to kiełbaska marki berlinka będzie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Corrado -  golenie pach nie jest takie trudne :) Spróbuj.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Corrado -  golenie pach nie jest takie trudne :) Spróbuj.

A jest do tego wystarczajaco dobry powod?

Zastanawiam sie wlasnie, jak by wygladal Sean Connery albo Pierce Brosnan z ogolonymi pachami...garmaż jakiś  :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jest do tego wystarczajaco dobry powod?

JEST!!!!  Forumowe kochanki:)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...