Skocz do zawartości
DeKaDe

Depilacja

Rekomendowane odpowiedzi

depilacja/ golenie

No właśnie golenie to rozumiem, ale depilacja nie jest czasami metodą bardziej drastyczną???

no jasne, a nie jak napisała Diabliczka i Ty "u panów absolutnie obowiązkowo" ;)

No z tym serduszkiem to będzie problem, pasek może i wyjdzie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie irytuje, kiedy facet myśli, że jest zadbany tylko dlatego, że ogolił sobie okolice penisa. W dodatku takie odrastające lub nie do końca starannie ogolone okolice intymne CHOLERNIE kłują. Ujeżdżanie takiego amanta to jak ocierać się łechtaczką o jeża lub zwój drutu kolczastego. Bossssko, normalnie...

A widok świeżej łysej łaty nad penisem, podczas gdy reszta ciała jest wyraźnie owłosiona, bardzo mnie bawi ;) Wtedy zamiast skupić się na robieniu porządnego loda, chce mi się śmiać i przychodzą mi do głowy głupie komentarze ;)

Sama jestem zrobiona na zero od brwi w dół. Niech żyje laser i krem emla !

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale podobnie jest u Pań, jeśli się nie dba to po co golić?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dodatku takie odrastające lub nie do końca starannie ogolone okolice intymne CHOLERNIE kłują.

A widok świeżej łysej łaty nad penisem, podczas gdy reszta ciała jest wyraźnie owłosiona, bardzo mnie bawi

Ale jak to pogodzić, Droga A. ??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dodatku takie odrastające lub nie do końca starannie ogolone okolice intymne CHOLERNIE kłują

W koncu ktoś to głośno powiedział!!!!  Dziękuję Złota Rybko w iminiu wszystkich pokłutych :)

A widok świeżej łysej łaty nad penisem, podczas gdy reszta ciała jest wyraźnie owłosiona, bardzo mnie bawi

Na to najlepsza jest chyba maszynka do strzyżenia :) Nie ma gołej łaty tylko łagodne przeście  od zera do buszu :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie!! no u Pań to można coś zostawić :)

na głowie chyba :)

Misiek 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na głowie chyba :)

Misiek 

I nie tylko :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na klacie bardzo lubię włoski takie lekko przycięte. Mam fioła ;)

Nie przepadam za gładkim torsem, bo za bardzo kojarzy mi się z mlodziakami, którzy generalnie mnie nie pociągają.

Okolice intymne jak najbardziej na gładko.

No i pachy, obowiązkowo bez włosów.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie goliłem się poniżej szyi. A nie - raz ogoliłem sobie pachę, żeby spróbować. Myślałem, że się zes... - tak mnie swędziało.

Generalnie wolę naturalne damy, ew. delikatnie przystrzyżone. Całkiem łyse - choć nierzadko piękne - trącą mi pedofilią.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trącą mi pedofilią

Yyyyyyy?????  :zdziwko:  :shock:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...