Skocz do zawartości
DeKaDe

Depilacja

Rekomendowane odpowiedzi

wpadłem na pomysł "ogolę klatę" na zero. O córko z matką, jak przeżyłem okres odrastania to do dziś nie pojmuję. Raz też spróbowałem jak działa depilator, dobrze, że nie muszę tego robić regularnie. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym zone zaprosić do jakiegos salonu kosmetycznego gdzie z okolicy bikini usunęła by skutecznie wloski. Dlatego pytanie kieruje szczególnie do Pan czy taki zabieg robi sie na całe życie? Czy boli? Czy jest krępujący? Ile kosztuje? I czy mozna zostawić sobie jakis paseczek itd?

Prosze i info jeśli ktoś korzystał z takiej usługi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy trend??

https://kobieta.wp.pl/mlode-dziewczyny-przestaja-sie-golic-poznaj-najnowsze-wyniki-badan-6129948537091713a

"Włosy na ciele wzbudzają mnóstwo kontrowersji w sieci. Niektóre z was twierdzą, że usuwają je codziennie, inne raz w tygodniu lub rzadziej, a jeszcze inne skończyły z tym na dobre. Co ciekawe, ta ostatnia grupa z roku na rok się powiększa. W mediach społecznościowych znajdziemy coraz więcej zdjęć anonimowych dziewcząt, które chwalą się swoimi owłosionymi nogami i pachami. Wyniki badań przeprowadzone przez naukowców są jednoznaczne - coraz mniej młodych kobiet się goli."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym zone zaprosić do jakiegos salonu kosmetycznego gdzie z okolicy bikini usunęła by skutecznie wloski. Dlatego pytanie kieruje szczególnie do Pan czy taki zabieg robi sie na całe życie? Czy boli? Czy jest krępujący? Ile kosztuje? I czy mozna zostawić sobie jakis paseczek itd?

Prosze i info jeśli ktoś korzystał z takiej usługi ;)

Przeczytaj wcześniejsze posty w tym wątku.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy trend??

może nie trend... lecz próba zaistnienia.. takie mamy czasy, że aby zaistnieć nie trzeba wiedzą porażać... wystarczy "szokować"

jednakże... gratuluję wysokiego poziomu akceptacji własnego zarośniętego ciała... chyba że bonusy od reklamodawców były tego warte... przecież wystarczy chwila i można się tego pozbyć...

no nie podoba mi się "ów trend" nic a nic... ja to jestem jakaś masakrycznie przewrażliwiona... odstręczają mnie włochy pod pachami u obu płci... tak samo mam zresztą z pojedynczymi włosami w nosach obu płci... widzę je widzę nawet jak wystają o 1 mm :facepalm:

że nie wspomnę o obrośniętym dużym paluchu u stóp :facepalm:

ale ... jeśli ktoś lubi... proszę uprzejmie... przecież to tylko włosy :) oby to było z potrzeby własnej a nie poklasku...

PS. pokazałam R, zdjęcia owej pani co się rok nie goliła... i na pachy powiedział.. "o faaaajne"... na nogi powiedział "o fuck"... i zadał pytanie retoryczne... "jak wygląda cipka nie golona przez rok?"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jakie "naturalne" pani ma brwi. :D

I tak naturalnie jej piercing wyrósł. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...