Skocz do zawartości
DeKaDe

Depilacja

Rekomendowane odpowiedzi

Sem dobrze mi się z Tobą spierać (zresztą sam to wyartykułowałeś w akapicie "o forach") i dlatego (również) tu jestem.

Dla mnie istotne jest, dlaczego usilnie chcesz wywołać wrażenie, że chęć dbałości, czy może ingerencji w ciało, depilacja, jest skutkiem mody.

Co wybiega ponad mydło, ogólnie - mogę potwierdzić.

Nie jest to co prawda higiena. Co się dzieje z botoxami i wycinaniem żeber - dla mnie ewidentne. Wdrażanie piękna??!!

Anyperspirant włączyłbym do części typu - konieczność. Ktoś ma rzeczywiście przykry zapach potu, lub nie ma czasu się myć.

Naprawdę myślisz, że gdy telewizja i kolorowa prasa dla slamsu zacznie promować babony w wadze sumo po 350 kilo

Nie trzeba było tego co napisałeś, a barokowe panny malował z lubością Wielki Rubens i jemu podobni.

Masz nas za idiotów?

Bynajmniej

nawet chciałeś się zakładać, że my tu obecni, za 15 - 20 lat stwierdzimy że to ohydne jest się tak golić

Nie tak ostro, ale trwam przy swoim. Da Dobry Bóg, będziemy mogli się przekonać za rzeczoną ilość czasu.

Tak samo jak dziś, słucham muzyki na której się wychowałem i bardzo niewiele nowości, właśnie z racji panującej mody.

...ale w młodości w znacznej części byłeś "wychowankiem m o d y", bo ktoś puszczał muzykę, którą lubił i to oddziaływało na Ciebie.

Tak jak wiem, że nie będę już jadł jabłek "niepryskanych", to wiem, że bez dramatycznie bezczelnej ingerencji m o d y  w życie społeczne też się już nie obędzie, niestety.

Wkraczamy już za bardzo w filozoficzne penetrowanie życia,(które nb. jest mi bliskie - to filozoficzne penetrowanie).

Choć to wszystko co piszę jest w zgodzie z moim sumieniem, muszę jednak przyznać, że zrobiłem to trochę prowokacyjnie ;) .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie: czy są jakieś skuteczne kremy do depilacji? Lubię mieć gładką mosznę i przystrzyzone łono ale golenie jest mało efektywne. Dość szybko odrasta wkurzajaca szczecina :/ A i zacząć się można nieladnie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie: czy są jakieś skuteczne kremy do depilacji? Lubię mieć gładką mosznę i przystrzyzone łono ale golenie jest mało efektywne. Dość szybko odrasta wkurzajaca szczecina :/ A i zacząć się można nieladnie...

Polecam fachowe dlonie kosmetyczki  

https://www.youtube.com/watch?v=uusM7e8zTOk

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę obawiam się reakcji podobnej do tej z filmiku. Czułbym się niezręcznie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czułbym się niezręcznie...

oj tam, oj tam...:P 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę obawiam się reakcji podobnej do tej z filmiku. Czułbym się niezręcznie...

No to ja odwrotnie, czułbym się niezręcznie, gdyby takiej reakcji nie było :):)

Co ta Kobieta, pomyślała by sobie o mnie???

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja odwrotnie, czułbym się niezręcznie, gdyby takiej reakcji nie było :):)

Co ta Kobieta, pomyślała by sobie o mnie???

Że to nie depilacja jest Ci najbardziej potrzebna ;) 

Mam wrażenie, że zaraz będzie bura za OT

No więc On Topic: co do kobiet to albo naturalnie albo całkiem czysto. Mam takie fazy co jakiś czas.

W niemcowni zauważyłem, że goli/depiluje więcej mężczyzn niż kobiet. Ale to może tylko tu na wschodzie...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm czy w kazdym gabinecie kosmetycznym tak zrobia?;) irutuje mnie golenie jajek... a zarowno ja jak i moja zona preferujemy tam przedszkolna fryzure;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm czy w kazdym gabinecie kosmetycznym tak zrobia? ;) irutuje mnie golenie jajek... a zarowno ja jak i moja zona preferujemy tam przedszkolna fryzure;)

Klient w gabinecie kosmetycznym otrzyma to co sobie zyczy. Trzeba tylko wczesniej sprawdzic co ma w ofercie taki gabinet.

Depilacja poczatkowa jest troche bolesna ale efekt koncowy jest lepszy i w miare czasu trzeba korzystac coraz rzadziej z takich zabiegow. Kobiety i mezczyzni bardzo sobie to cenia.

Na pierwszy zabieg nalezy miec przynajmniej 5 mm wloski. Nie nalezy ich wczesniej skracac.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej zadzwonic do gabinetu kosmetycznego i spytac czy robia depilacje brazylijska dla panow i jaka metoda.

Tutaj wzorki dla panow :

post-8255-0-40411200-1462305309_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...