Skocz do zawartości
DeKaDe

Depilacja

Rekomendowane odpowiedzi

Higiena zależy od mycia się, a nie posiadania bądź braku włosów :facepalm:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Higiena zależy od mycia się, a nie posiadania bądź braku włosów :facepalm:

Znaczy jestem super higieniczny bo łysy :rolleyes:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy... nie zrozumiałeś, Didl :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pod pachami golenie dwa razy w tygodniu, okolice "ptaszka" również ale bez efektu "gołego placka" ,delikatne przejście do ogolonego "ptaszka"i jajeczek aż do :"oka proroka"..:)))))a u kobiet tylko na gładko oprócz głowy oczywiście..:))))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tej materii jestem zdecydowanym fanem depilacji.

Przemawia za tym mój pragmatyzm erotyczny. Lubię długie pieszczoty okolic intymnych i więcej frajdy daje mi jeżdżenie językiem po gładkiej skórze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyobrażam sobie że facet jest nie ogolony! A u kobiet preferuję pełną depilację aczkolwiek jeśli ma paseczek i widzę ją tylko na zdjęciu lub ona nie jest Bi to jakoś to zniosę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gładziutka jak pupcia niemowlęcia..

Właśnie. Mnie to odstręcza.

Czy ktoś przyjmie zakład o dowolnie małą sumę, że za 5 - 10 góra 15 lat,

wszyscy z takim samym samozaparciem

będą twierdzić, że "gołe cipy są obrzydliwe"!

No kto pierwszy!!!???

Dlaczego? bo znów (jak to ma w naturze) zmieni się moda.

Tak jak 10 - 15 lat temu góra 20 lat wszystkie aktorki miały

przecudne eleganckie pełne fryzurki.

Wyglądały jak kobiety. a nie jak dziewczynki.

Dixi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zeeloog, może dlatego jesteś Rogaczem, że ciężko dzisiaj znaleźć zarośniętą cipkę? ;):D

A serio - niech każdy ma tak, jak mu wygodnie i jak lubi.

Mnie odstręczają włosy w zębach. :P

I o ile jeszcze jestem w stanie zaakceptować przycięty zarost, pasek/trójkąt na wzgórku łonowym (no te - przyznaję - wyglądają często bardzo fajnie), to naturalny busz - zarówno u kobiety, jak i u faceta, mnie odstręcza. Owłosione wargi sromowe, jajka, tyłki - no nie, nikt mnie nie przekona. :P

A czy wróci moda? Może. Na owłosione nogi nie wróciła. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie z kolei paseczek nigdy nie był seksowny, wolę albo zupełnie ogolone łono albo z większą ilością włosów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...