Skocz do zawartości
DeKaDe

Depilacja

Rekomendowane odpowiedzi

Co o tym sądzicie...? Jak lepiej? i u faceta i u kobiety

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obowiązkowo u faceta, u pani różnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie!! no u Pań to można coś zostawić :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u panów absolutnie obowiązkowo  :)  jako kobieta preferuję depilacje z małym paseczkiem/serduszkiem  :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u panów absolutnie obowiązkowo   :)  jako kobieta preferuję depilacje z małym paseczkiem/serduszkiem  :redevil:

ale że jak klata??  plecy???

nogi??

:):):)

bo mnie najbardziej przeszkadzają włosy, na damskich piersiach

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale że jak klata??  plecy???

nogi??

:):) :)

klata/plecy/nogi zostają :P chyba że to prawdziwy dywan na plecach to jakoś nie bardzo w moim guście :) ale okolice penisa absolutnie wygolone :P nie ma nic gorszego nic plucie włosami przy oralu  :facepalm:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u panów absolutnie obowiązkowo   :)  jako kobieta preferuję depilacje z małym paseczkiem/serduszkiem  :redevil:

Ja generalnie zawsze lubiłem u Pań fryzurę "na niemowlaka". Lecz ostatnio stwierdzam, że pasek też jest bardzo sexy!

Ja na szczęście nigdy nie miałem okazji...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba tu rozróżnić depilację od golenia i jasno określić depilowane strefy.

Panie  - depilacja/ golenie  w zasadzie po całości  ( na głowie bym oszczędziła) i mały wyjątek na mój ulubiony pasek z przodu.

Panowie - depilacja nie koniecznie ale golenie już tak w okolicach twardniejącego narządu rozkoszy + pachy, reszta dowolnie, choć osobiście preferuję jednak włos na ciele mężczyzny

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...