Skocz do zawartości
DeKaDe

Musi być ten pierwszy raz

Rekomendowane odpowiedzi

Jest wiele kwestii których się obawiam... oczywiście największą jest reakcja parterki, ale również moja... w fantazji jest ok ale co będzie w realu jeżeli do niego dojdzie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest wiele kwestii których się obawiam... oczywiście największą jest reakcja parterki, ale również moja... w fantazji jest ok ale co będzie w realu jeżeli do niego dojdzie...

Na pewno nie ma co się spieszyć, czy rzucać na głęboką wodę. Warto dać szansę umysłowi na przetrawienie emocji i przystosowanie się do nowej sytuacji:)

I zaczynać od czegoś lajtowego, niezobowiązująca "randka" na której wiadomo z góry że nie dojdzie do niczego więcej, i małymi krokami do przodu... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Druhu jak chcesz kogoś nauczyć pływać to najlepiej go od razu na głęboką wodę :) a tak poważnie to czas i rozmowa. A emocje "po" i tak będą... i to mocne ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piszcie co chcecie....., ale jesli na tym Avatarku autor ma swoja Pania, to..........

Wrrr........ ;) gryzlbym , szarpal i tarmosil.... , az bym nie opadl z sil :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o kwestię samej rozmowy z nią na ten temat to mam plan... myślę że będzie skuteczny, ze względy na sytuację naszego związku... a raczej samego seksu...ale odpowiedzi nie znam... jeszcze:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w fantazji jest ok

sama fantazja też jest świetna i potrafi mocno w łóżku namieszać - pozytywnie oczywiście :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

DeKaDe, gwarantuję Ci, że tu na forum znajdziesz mnóstwo inspirujących historii dotyczących wprowadzania w temat małżonków (również moją). I właśnie wprowadzania, a nie namawiania!

Powodzenia kolegonw realizacji fantazji! Ale, jak napisała Ana powyżej, same fantazje też są super i nie należy ich bagatelizować;)

Fajnie, że jesteś z nami - rozpustnymi zboczencami:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że jesteś z nami - rozpustnymi zboczencami:)

O, przepraszam - ja jestem zboczoną rozpustnicą, co najwyżej ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę stuknać w stół bo jak ktoś mnie nazywa zboczeńcem to prostuję że jestem koneserów wyrafinowanej erotyki. Niby to samo ale jakże ładniej brzmi ☺.

A więc witam Cię jako koneser szerokopojętego erotyzmu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...