Skocz do zawartości
DeKaDe

Musi być ten pierwszy raz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie:) Forum przeglądam od jakiegoś czasu.... Dokładnie od kiedy moja narzeczona i ja oglądaliśmy bodajże na TVN program o cuckold.... no i z mojej strony jest zainteresowanie... a narzeczona.... nie wiem.... wtedy nic nie mówiła.... ale w gronie znajomych poruszyła ten temat.... Jak myślicie... pociągnąć ten temat???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na TVN? Nie gadaj, że 'Rozmowy w toku' (?!?!) :D

Co mówiła przy znajomych? Bo jak np. Że 'to pojebane', to będziesz miał pod górkę, ale.... Nie Ty jeden ;)

Czytaj dużo, gadaj - sporo się tu można dowiedzieć :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie kiedy taki progam leciał? Ciekawe nie słyszałem...

W Listopadzie 2015. Przeganiałem stąd agentów TVN. I wcześniej też się zdarzało, i pewnie jeszcze nie raz wrócą. Kiedyś tu był bardzo gorący temat na forum, czy brać udział w takich programach czy też nie. No i wyszło zdecydowanie na nie, kto pamięta, ten pamięta. Aktualnie to nie jest gorący temat i długo raczej nie będzie, nawet w "zepsutej" TVN, sądzę więc że mam spokój jakiś czas od ofert "współpracy". Rozhermetyzowanie naszego środowiska, oznaczałoby nalot setek tysięcy trolli i koniec naszego forum. W kwestiach "nalotów", to kiedyś, szeroko opisywała nas Fronda w swojej "krucjacie narodu przeciwko... (czemuś tam), proponowałem im nawet debatę online u nas na (wtedy jeszcze zk.sex.pl) ale nie podjęli tematu. Chciałem ich tu przećwiczyć, wytoczyć swoje najcięższe działa przeciwko banałom w stylu "jedyny słuszny model rodziny".

Kolego , witaj na forum, jako że akurat się tu pofatygowałem do Ciebie, włączę Ci konto nieodpłatnie, pomimo że wysłałeś już zgłoszenie do realizacji, nie musisz wysyłać składki. Od czasu do czasu się komuś uda, dziś akurat udało się Tobie. Wybierz sobie tylko grupę Preferencji zgodnie z komunikatem w kolorze zielonym, lub skorzystaj z tego narzędzia.

Jeśli Twoje powitanie zamieni się w temat dyskusyjny na temat takich programów, bo to niewykluczone, to zostanie przeniesiony do tematu dyskusyjnego. A jeśli zgaśnie... no to zgaśnie. Tak czy inaczej, witaj na pokładzie.

wtedy nic nie mówiła.... ale w gronie znajomych poruszyła ten temat....

Może jako ciekawostkę poruszyła, skoro nie odbyło się to w zaciszu sypialni. A może, chciała Ci dać jakiś sygnał, że niby mówi o programie, bo krępujące byłoby dla niej podjęcie tematu z Tobą na osobności (to już by zdradzało prawdziwe zainteresowanie) więc tak.... jak by "zagrała". No, ciekawe.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trza kuć żelazo póki gorące. Bo zapomni o programie i będziesz szukał nowej okazji do poruszenia tematu. Aczkolwiek, skoro program był w listopadzie, to już po rybach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie.... Był też jeden prawie udany atak na cuckold jakieś dwa lata temu, ale jeszcze się wtedy bałem... nie wiedziałem nawet że jest coś takiego.... jak będę miał więcej czasu to opiszę....

A jeśli chodzi o to zagranie to myślę podobnie... bo zapadła miedzy nami taka "niezreczna cisza" potem.

Odważę się... napewno... trochę tylko muszę poznać całą specyfikę tematu... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie.... Był też jeden prawie udany atak na cuckold jakieś dwa lata temu, ale jeszcze się wtedy bałem... nie wiedziałem nawet że jest coś takiego.... jak będę miał więcej czasu to opiszę....

A jeśli chodzi o to zagranie to myślę podobnie... bo zapadła miedzy nami taka "niezreczna cisza" potem.

Odważę się... napewno... trochę tylko muszę poznać całą specyfikę tematu... 

Pamiętaj, że śmieci zawsze płyną z prądem. A my - prawdziwe skurwysyny - staramy się płynąć pod prąd. Taka złota rada od wujka Lectera. Jak chcesz to może być na receptę. Nie refundowaną oczywiście.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej Dzieńdobry TVN czy jakoś tak. ale dokładnie nie pamiętam....

A co mówiła.... dobrze nie kojarze ale chyba nic złego.... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętaj, że śmieci zawsze płyną z prądem. A my - prawdziwe skurwysyny - staramy się płynąć pod prąd. Taka złota rada od wujka Lectera. Jak chcesz to może być na receptę. Nie refundowaną oczywiście.

Ja wole wersje elegantszą formę "tylko zdrowe ryby płyną pod prąd" ;) ale z treścią się całkowicie zgadzam.

A co do głównego wątku to polecam przeszukanie moich postów tam napisałem moje najmądrzejsze wnioski na jakie mnie na razie stać ;) ale zawsze jest szansa  że jeszcze zmądrzeje i nabiorę doświadczenia ewentualnie można zadać mi pytanie przez PW.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...