Skocz do zawartości
Duszek Para hot 40

"Sprzątanie po kochanku"

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem kiedy myślę o tym wraz z falą ogromnego podniecenia wspomnieniami pojawia się rozterka czy to jest normalne?

Normalność? Na tym forum? Wolne żarty...  ;)

A tak poważanie...

Myślę, że każdy z nas ma inne pojęcie normalności i próby definiowania jej są z góry skazane na sromotną klęskę. A najważniejszy jest fakt, że sprawiło/ sprawa Ci/ Wam to przyjemność.

Cóż może być piękniejszego od zrozumienia seksualnego z partnerką, partnerem, żoną, mężem etc..?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest idealne zachowanie ze strony rogacza! Ja ze swojej strony mogę smialo powiedzieć ze bardzo mi sie podoba jak rogacz po mnie wylizuje swoja ukochana zonke;) uwazam ze to jest całkowicie normalne zachowanie rogacza;) a czasami wręcz bardzo pożądane ;) uwazam ze rogacz w taki sposób dziekuje i oddaje szacunek bykowi za to ze zajął sie jego zona;)

Masz 100% racji, BYKU! Prawdziwy uległy rogacz wyliże spermę z cipy kobiety, jeżeli byk tego chce. Smak nasienia prawdziwego samca jest niesamowity! Chociaż lepiej by było, gdyby doszło do zapłodnienia... Ale lizanie spermy z piczki żony/kochanki, to zupełnie normalne!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnym heteromaczosamcom nie przejdzie przez myśl połknięcie czy nawet wzięcie do ust choćby i swojego nasienia z ust kobiety, w których właśnie skończył a ona przekazuje mu to w namiętnym pocałunku.

To samo z nasieniem na i w cipce.

Jeśli to komuś sprawia przyjemność, to znaczy, że jest ok. Nie ma co się spinać, zastanawiać i szufladkować.

A szacunek w takich zabawach to podstawa.

Ja w naszym łóżku chętnie widzę takie zabawy, najlepiej w kontekście symetrycznym.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja się wypowiem, być może trochę zepsuję dyskusję :P

Hmm.

Rozumiem Ciebie całkowicie Para hot 40 :)
Nie jestem ani bi, ani uległy.

Jak to nasz Wódz gdzieś ( na ZKF ) kiedyś napisał, są także rogacze typu "WifeSharer".

To ja jestem dominujący i oddając swoja kobietę innemu nie widzę siebie jako poniżanego czy uległego.

Ona się oddaje, bo ja jej każę (proszę o to, skamlę wręcz, ale tylko jak nikt nie patrzy ;) )

A wracając do tematu.

Czy mnie to podnieca?

Tak.

Kiedy zaczęło?

Gdy się kochaliśmy, ona była na górze i gdy doszedłem "jakoś tak wyszło", że zacząłem lizać jej cukierkową cipkę...

I w chwili gdy poczułem, że ona "puszcza płyny" ( wybaczcie Drogie Panie, brakuje mi odpowiedniego słowa ) wylizałem, wyssałem wszystko do samego końca.

Niesamowicie mnie to podnieciło, chociaż nie wyobrażałem sobie, że jest to gorąca sperma kochanka, nic nie myślałem :P
Taki miałem odlot.

Co prawda pierwsze spotkanie wciąż przed nami (roczny kryzys małżeński, który całe szczęście chyba dobiega końca), aczkolwiek gdy rozmawiamy, gdy myślę o tym to nie wyobrażam sobie, żeby wymieszane podniecenie mojej żony ze spermą kochanka by wsiąkły w prześcieradło ( i nie, nie chodzi mi o to, że szkoda prześcieradła :P;) )
Po prostu...podnieca mnie ta myśl niemiłosiernie...

Tak więc...moim zdaniem to jest (dla mnie) normalne i nie ma czym się przejmować.

Jeśli chodzi o jakieś kwestie poboczne, które mogą zalatywać "BI" to zapraszam na prv albo do innej dyskusji, bo też takowe mam, czując się przy tym w 100% hetero ;)
Pozdro Panie Kolego i powodzenia :)

A.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zacząłem lizać jej cukierkową cipkę...

Słodkość wyrażenia, do spóły ze smakowitością czynności zasługuje na medalową Cipkę z Różowej Landrynki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do samego Autora tematu.

Jesteś równie normalnie pogięty jak my wszyscy tutaj :) Zatem prawie jak rodzina :)

Całkiem poważnie to nie zniesmaczyło mnie to co lubisz, przeciwnie - podoba Ci się - gites :)

To jest poddańcze i homoseksualne.  Czyli zupełnie "normalne"

Poddańcze ?

Jeśli ktoś tak to odbiera osobiście to może być, kwestia indywidualnych odczuć.

Dla mnie nie ma to nic wspólnego z uległościa itp.

Homoseksualne ?

Hmmm, też mam wątpliwości  ...

Mimo wszystko jeśli wam obojgu to pasuje to olej nasze opinie w tym temacie i korzystaj :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiedziałem sie w tym temacie bezpośrednio do tej treści tu zawartej, nie założyłem ze każdy rogacz jest uległy, ci co sa ulegli to tak robia, a ci co NIE sa ulegli to poprostu tego nie robia i w ogole nie ma nawet takiego tematu w ich zabawach, proste?

Uległy nie uległy -niech robią na co mają ochotę, na tym te zabawy polegają. Pod warunkiem akceptacji uczestników i szczególnie w wyzwolonych spotkaniach a o takich przecież tu piszemy.  :69:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poddańcze ?

Homoseksualne ?

Dla mnie nie ma to nic wspólnego z uległościa itp.

to sa rzeczy stwierdzone.

natomiast lubienie i praktykowanie tego to odrebna sprawa.  Jak mnostwo innych rzeczy dotyczacych seksu - zupelnie normalne. Normalne jest ze sie jest homoseksuyalnym i normalne jest, ze sie okazuje uleglosc.  tak dziala przyroda.  nienormalne jest, jak ktos robi z tego ideologie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to sa rzeczy stwierdzone

Podaj rzetelne źródło naukowe, bo póki co Ty to stwierdzasz.

Żeby nie było, że się czepiam, sam się określam jako bi, choć ostatni raz jak miałem do czynienia z innym mężczyzną był ponad 20 lat temu podczas młodzieńczego określania własnej seksualności.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście bardzo mile wspominam, gdy Rogacz sprzątał po mnie jędrne piersi swojej żony zlizując moje nasienie i podając je ustami Hotce. Na koniec dostał jeszcze polecenie wytarcia mi członka tymi śmiesznymi mokrymi chusteczkami dla dzieci :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...