Skocz do zawartości
Duszek Para hot 40

"Sprzątanie po kochanku"

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Para hot 40

Witajcie, mam pewne pytanie. Jesteśmy nowymi użytkownikami forum choć mamy spore doświadczenie w Cuckold. Kilka lat temu podczas pierwszego wspólnego spotkania z kochankiem, który notabene jest byłym facetem mojej żony doszło do sytuacji gdzie w ferworze wspólnych rozkoszy dopadłem do szparki mojej ukochanej i zacząłem ją namiętnie lizać jakie było moje zdziwienie kiedy poczułem obfity "wylew" z jej słodkiej szparki. Jakie było moje zdziwienie gdy okazało się że nasz przyjaciel kilka chwil wcześniej wlał w cipkę mojej kochanej żony sporą ilość nasienia! Kiedy uświadomiłem sobie zaistniałą sytuację doznałem MEGA podniecenia. Bezwiednie zacząłem zlizywać wszystko do ostatniej kropli. Pikanterii do sytuacji dodała moja żona, która w mgnieniu oka zrozumiała sytuację i kucneła nad moją twarzą aby ułatwić mi zadanie. Od tego czasu podczas kolejnych spotkań punktem kulminacyjnym naszych szalonych igraszek było spijania tego co wcześniej zostawił w cipce kochanek. Czasem kiedy myślę o tym wraz z falą ogromnego podniecenia wspomnieniami pojawia się rozterka czy to jest normalne? Bardzo proszę o wasze komentarze w tym temacie ewentualnie podzielcie się waszym zdaniem. Na zakończenie przepraszam jeżeli temat wcześniej się już pojawił wtedy proszę admina o usunięcie postu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Darek Rogacz.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pojawia się rozterka czy to jest normalne?

To jest poddańcze i homoseksualne.  Czyli zupełnie "normalne"

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest idealne zachowanie ze strony rogacza! Ja ze swojej strony mogę smialo powiedzieć ze bardzo mi sie podoba jak rogacz po mnie wylizuje swoja ukochana zonke;) uwazam ze to jest całkowicie normalne zachowanie rogacza;) a czasami wręcz bardzo pożądane ;) uwazam ze rogacz w taki sposób dziekuje i oddaje szacunek bykowi za to ze zajął sie jego zona;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest idealne zachowanie ze strony rogacza! Ja ze swojej strony mogę smialo powiedzieć ze bardzo mi sie podoba jak rogacz po mnie wylizuje swoja ukochana zonke;) uwazam ze to jest całkowicie normalne zachowanie rogacza;) a czasami wręcz bardzo pożądane ;) uwazam ze rogacz w taki sposób dziekuje i oddaje szacunek bykowi za to ze zajął sie jego zona;)

Ugrzeczniając trochę - Przyjmujesz bardzo złe założenia zakładając że każdy rogacz jest uległy. Panu już podziękuję, ale nie będę lizać swojej Hotki po Panu - bo takiego zaszczytu Pan na pewno nie dostąpi.

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś na zakończenie spotkania mąż kobiety z którą byłem to zrobił i powiem ani ona ani ja specjalnie nie byliśmy tym uradowani. Ale to tylko moje odczucie, nie dyskutuje o gustach innych :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak byk w takim razie oddaje szacunek rogaczowi za to że pozwolił mu na to żeby zabawił się z jego żoną?

Duży Byku, szacunek należy się zawsze wszystkim stronom zabawy. Nie można o tym zapominać:)

Wracając do tematu, jest to całkowicie normalne, że możesz mieć ochotę na takie wyczyszczenie żony:) Nie masz się czym przejmować Darku.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiedziałem sie w tym temacie bezpośrednio do tej treści tu zawartej, nie założyłem ze każdy rogacz jest uległy, ci co sa ulegli to tak robia, a ci co NIE sa ulegli to poprostu tego nie robia i w ogole nie ma nawet takiego tematu w ich zabawach, proste?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

posty nic nie wnoszące do tematu zostały skasowane - proszę nie awanturować się tu:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiedziałem sie w tym temacie bezpośrednio do tej treści tu zawartej, nie założyłem ze każdy rogacz jest uległy, ci co sa ulegli to tak robia, a ci co NIE sa ulegli to poprostu tego nie robia i w ogole nie ma nawet takiego tematu w ich zabawach, proste?

Nie proste... Ja jestem biseksualny i tak robię, natomiast nie jestem uległy (no, może czasami)... Nie odczytuję u siebie takiego zachowania jako przejawu uległości, zabawa taka jest po prostu zgodna z moją orientacją... Podoba mi się to i nie czuję się wtedy jakoś szczególnie uległy... Wracając do pytania postawionego w pierwszym poście. Absolutnie nie ma w tym nic nienormalnego :)

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...