Skocz do zawartości
Masha

Zrobić to? Nie zrobić? I jak znaleźć?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie :) 

Odważyłam się przyłączyć do Was, narazie wirtualnie, ale wkrótce mam nadzieję poczuć się pełnoprawną uczestniczką "ruchu" Cuckold.

Jestem otwartą i szukającą urozmaicenia w seksie kobietą po 40 stce i chciałabym wreszcie zrealizować swoje ( i męża! ) fantazje, choć nie ukrywam, że trochę brakuje mi odwagi ;)

Pozdrawiam wszystkich! 

Masha

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy kolejną łodziankę:D

Na początku każdemu brakuje odwagi, to całkowicie normalne:) 

Dużo czytaj, oswajaj się z tematem wirtualnie, fantazjuj i zapewne za jakiś czas zechcesz spróbować w realu:)  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem ekscytujący początek! :)))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej! Miło Cię tu powitać! To bardzo ciekawe miejsce, a jeszcze bardziej interesujących ludzi tu znajdziecie :)

pozdrawiam ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej hej :)
Witaj na forum :) Baw się dobrze, pisz, czytaj, a jak nie wiesz to się pytaj :)

Nim się obejrzysz Masha to już będziesz Nasza :) ...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spróbujesz to nie dowiesz się czy warto. Spróbujesz... Może cię to pochłonąć...

Trudny wybór...

Zatem... spróbuj ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: jeśli to Twoja i męża fantazja, to może warto spróbować. Zawsze w każdym momencie przecież możecie się wycofać. Ja wychodzę z założenia, że lepiej żałować że się coś zrobiło, niż potem żałować, że się czegoś nie zrobiło ;) Ja bym to porównał do jazdy na motorze :D albo się spodoba albo nie. Ale cały w tym problem żeby się nie wypierdolić na pierwszym zakręcie ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zajrzałam po krótkiej nieobecności, a tu tyle miłych słów! Dziękuję Wam ogromnie. Nie sądziłam że panuje tu tak serdeczny klimat :) Pozdrawiam wszystkich!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...