Skocz do zawartości
rumcajs69xxl

Wałek

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, W moich dłoniach pisze:

O, moje opowiadanie :) Kopiując - warto podać źródło...

No dobra że się przyznałeś , a gdzie reszta? Gdzie koniec?:doggystyle:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, W moich dłoniach pisze:

A mogę poprosić o to? :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.01.2021 o 10:10, W moich dłoniach pisze:

dodając to opowiadanie podałem że jest znalezione w sieci - być może wtedy nie wiedziałem kto jest jego autorem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, rumcajs69xxl pisze:

dodając to opowiadanie podałem że jest znalezione w sieci - być może wtedy nie wiedziałem kto jest jego autorem.

warto link dać :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, W moich dłoniach pisze:

warto link dać :)

1. Często przenoszę opowiadania do mojego archiwum i potem nie zawsze mam zapisanego autora, a tym bardziej link.

2. O ile pamiętam obowiązuje tutaj zasada nie podawania linków na konkurencyjne strony, a to opowiadanie chyba ( ze względu na treść )  raczej było u konkurencji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, rumcajs69xxl pisze:

1. Często przenoszę opowiadania do mojego archiwum i potem nie zawsze mam zapisanego autora, a tym bardziej link.

2. O ile pamiętam obowiązuje tutaj zasada nie podawania linków na konkurencyjne strony, a to opowiadanie chyba ( ze względu na treść )  raczej było u konkurencji.

wrzucam zwykle na dwa serwisy - Zbiornik i BezTabu i wszystkie są podpisane. Ale nie ma sprawy... ważne żeby się podobało :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, W moich dłoniach pisze:

wrzucam zwykle na dwa serwisy - Zbiornik i BezTabu i wszystkie są podpisane. Ale nie ma sprawy... ważne żeby się podobało :)

niestety opowiadania na zbiorniku od dawna są niedostępne, a szkoda :) a to że się podobają to chyba oczywiste :) wystarczy że spojrzysz ilu było czytających  :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...