Skocz do zawartości
husband_wroc

Spotkanie na lodzika

Rekomendowane odpowiedzi

Może należy poczekać, aż autor tu wróci i powie coś jeszcze. Dzielenie się swoimi doświadczeniami w temacie (seks typu cuckold oraz seks oralny w ciąży) jest niepotrzebne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy się ze mną zgodzisz ale zaczyna się czasami robić tak że w niektórych tematach niezależnie od tego co powiesz i tak zostaniesz  lekko bo lekko ale jednak tak jakby wręcz schejtowany tak dla zasady.

Dobrze, że to do Krissa było. :P

Ja się nie zgodzę.

Hejtu nie było, żadnego.

Poza tym, jeśli już, to nie niezależnie od tego, co powiesz. Bowiem związek ten jest bardzo ścisły. :D

Nie mazgaj się więc, bo na mazgaja mi nie wyglądałeś, o! :P

Dzielenie się swoimi doświadczeniami w temacie (seks typu cuckold oraz seks oralny w ciąży) jest niepotrzebne.

Yyyyyy? Czemu niepotrzebne?

Przecież to nie była sonda typu:

a) podoba mi się ta fantazja

b )  absolutnie mi się nie podoba.

:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, wróciłem, niestety nie mam aż tyle czasu, żeby od razu odpisywać :)

Żona wie o tej fantazji, ale nie ma teraz ochoty na tego typu spotkania. Rozumiem i nie naciskam, w sumie w miarę rosnącego brzuszka też  uważam, że należy na jakiś czas odłożyć psoty :)

Po prostu zaczyna mi brakować tej pikanterii w naszym łóżku :) Na pewno jeszcze będziemy "niegrzeczni", ale musimy zaczekać.

BTW to już 6 miesiąc

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno jeszcze będziemy "niegrzeczni", ale musimy zaczekać.

Czego serdecznie życzę, jeśli sami będziecie sobie tego życzyć. :)

A na wielkie przeżycia warto poczekać. :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ledwie kilka dni temu Sem prosił grzecznie.

Jeśli jednak temat trzyma temat... to tragedii nie ma. Tu np urodził się nam wątek słodkiej po ananasie spermy i może dołączy kolega Jans z jakimś fachowym słupkiem wiedzy. Wykresem. Czy pijąc na umór przed randką sok z ananasa moja sperma będzie słodsza czy też nie. Oraz, jakie to ma znaczenie dla spermy tryskającej na tyłek, włosy, policzki, piersi.

No to teraz Czekam na małe choćby maleńkie przeprosiny ze strony co po niektórych Pań.... że jednak w tym o czym pisałem jest coś na rzeczy.

Przepraszam Cię w imieniu wszystkich Pań. Ten straszliwy występek, winien być przykładnie ukarany. Dla Ciebie dziś klasyk Marcina Świetlickiego.

"Ożywiam się tylko wtedy gdy myślę o sobie

w Tobie.

Przeproś.

Kiedyś było inaczej kiedyś było lepiej.

A teraz odwróć się do ściany i zaśnij

a teraz odwróć się do mnie przodem i

przeproś"

;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to gratulowac koledze :) moja zona konczy 7 miesiac:) za to fantazje w ciazy ma wieksze niz przed i pewnie kiedys bedzie chciala je spelnic ale kiedy to bedzie to nikt nie wie:)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie to nie chodziło mi o wszystkie ale raptem o dwie...Panie.... Natomiast osobista interwencja Szefa całkowicie załatwia sprawe , a ten zacny  wiersz jest niewątpliwie bardzo miłym akcentem który wlewa w me serce miód.  :)

A przechodząc do kolejnej sprawy w pełni przyłączam się do prośby by kolega Jans wkroczył tutaj ze swoją szczegółową Analizą :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...