Skocz do zawartości
husband_wroc

Spotkanie na lodzika

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli brzuch już widać, zakładam że może być to 4 miesiąc. U każdej kobiety jest to różnie, ja do 4 miesiąca nie dawałam znać, że funkcjonuję jako dwupak.

Nie jest to wysoka ciąża, ale jeśli rozmawiamy na temat, to trzeba poruszyć temat zgagi i refluksu. Brzuch rośnie, dziecię się rozpycha i zawartość żołądka jest wypychana do góry. Można mieć zgagę po wodzie mineralnej i nie być w stanie umyć głowy nad wanną, jeśli mycie następuje po śniadaniu ;) 

Zatem niech autor wątku się spieszy, bo im ciąża będzie bardziej zaawansowana, tym gorzej widzę pchanie ciężarnej żonie kutasa w gardło i utrzymanie w żołądku płynnych efektów randki.

No co. Miało być w temacie ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każdą fantazję trzeba realizować:) 

Brzuszki kobiet w ciąży to też mój fetysz:) I mnie się ta fantazja (jako fantazja) podoba bardzo. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każdą fantazję trzeba realizować:) 

Brzuszki kobiet w ciąży to też mój fetysz:) I mnie się ta fantazja (jako fantazja) podoba bardzo.

W tym przypadku trzeba też myśleć o możliwości (dosłownie) połknięcia razem ze spermą wirusów - to zawsze stanowi ryzyko, a w ciąży trzeba też myśleć o maluchu, który na cuckold i ryzyka z nim związane ma jeszcze czas.

Nie znaczy to, że seks w ciąży, z obcymi, i nas nie kręcił. Kręcił. Nawet daliśmy ogłoszenie, ale mój strach nie dał się uciszyć i nic z tego nie wyszło.

Fantazja. I tyle :) Ciekawe czy autor wątku jeszcze się wypowie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chętnie! :D

A chłopcy niech podyskutują o smaku spermy ;)

eee dziewczyny , ja nie brałem udziału w tej dyskusji...idę z Wami ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieci i zabawy w klimacie to dwa różne tory jazdy. Ciąża to jakby nie było - jakiś etap rozwoju dziecka .

Kobieta w ciąży jest bardzo sexy.

Mimo wszystko w głowie miałbym cały czas słowo " dziecko" + inny facet...znikam ztąd ..to nie moja fantazja.

...ale na drinka się z Wami zapisuję... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciąża jest wyjątkowym okresem w życiu przyszłych rodziców.

W naszym przypadku nie rezygnowaliśmy z uciech cielesnych. Jednak zmieniły one trochę charakter.

Stały się bardziej delikatne, spokojne i bliskie.

Wrednotka bardzo dobrze przechodziła ciążę, nie traktowała jej jak choroby. Ciągły ruch, jak i aktywność hobbistyczna wprawiały ją w dobry nastrój.

Wtedy nie byliśmy z nikim związani. Ale jakby miało do czegoś dojść wybralibyśmy pewnego partnera, który by potrafił w sposób bezpieczny i wyrozumiały odnaleźć się w tej roli.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ledwie kilka dni temu Sem prosił grzecznie.

https://www.cuckoldplace.pl/topic/22075-statystyki-roczne-oraz-pro%C5%9Bba-o-zachowanie-kultury-wypowiedzi-w-tematach/

Jak zwykle rozjechaliście temat na płasko, robiąc z niego samonakręcającą się maszynkę do coraz bardziej ironicznych wypowiedzi.

Pierd pierda pierdem pogania.

Zejdźcie już z biednego rogacza, bo to właśnie między innymi dzięki fantazjom Jego i Jemu podobnych istnieje to forum.

Świętę słowa Kriss,nic dodać nic ująć. Nie wiem czy się ze mną zgodzisz ale zaczyna się czasami robić tak że w niektórych tematach niezależnie od tego co powiesz i tak zostaniesz  lekko bo lekko ale jednak tak jakby wręcz schejtowany tak dla zasady.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież nikt nikogo nie hejtuje. Dyskusja wróciła na właściwe tory, co chyba Tobie umknęło.

Teraz to Ty wypowiadasz się nie w temacie.

Świętę słowa Kriss,nic dodać nic ująć. Nie wiem czy się ze mną zgodzisz ale zaczyna się czasami robić tak że w niektórych tematach niezależnie od tego co powiesz i tak zostaniesz lekko bo lekko ale jednak tak jakby wręcz schejtowany tak dla zasady.

Przecież nikt nikogo nie hejtuje.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hm na właściwy tor ........ciekawe

w temacie :):)

to też się wypowiem............w temacie

nie cierpię soku z ananasa

i słodkich drinków

czyli szukam Hotki, która lubi spermę na ostro:):):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hm na właściwy tor ........ciekawe

w temacie :):)

to też się wypowiem............w temacie

nie cierpię soku z ananasa

i słodkich drinków

czyli szukam Hotki, która lubi spermę na ostro:):):)

Biedne hotki, nie mają taryfy ulgowej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...