Skocz do zawartości
husband_wroc

Spotkanie na lodzika

Rekomendowane odpowiedzi

ejakulat jest jak lukier, aczkolwiek tego sprawdzać nie zamierzam

Frank - albo rozmawiałeś z kimś pozbawionym smaku, albo facet ją oszukiwał i zamiast się spuszczać, strzelał jej do ust lukrem ;) 

Jeśli faktycznie nie znasz smaku spermy, nadrób braki i napisz, jak to z tym lukrowaniem :):):)

Mnie się jeszcze żadna cukiernica nie trafiła a wam, dziewczęta?

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też nie, jedną bym nawet porównała z jakimś środkiem typu Domestos... W każdym bądź razie, słodyczy nie doświadczyłam :facepalm:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też nie. I całe szczęście, bo od słodyczy mnie mdli ;)

Ochota na seks w ciąży w ogóle, a chęć obcowania z kochankiem, to dwie różne sprawy w moim odczuciu. Nie każda kobieta, pomimo zachwytów męża i otoczenia, czuje się dobrze w swoim ciele, które zmienia się niezależnie od niej, jej oczekiwań, założeń i dbania o siebie. To może wkurzać i nie nastarajać do wkładania piórek w tyłek i paradowania przed obcymi facetami, w kabaretkach i szpileczkach...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też nie. I całe szczęście, bo od słodyczy mnie mdli ;)

No teraz to ściemniasz, moja Droga... :D Pamietasz takie wielkie bezy, z bitą śmietaną i truskawkami? :D
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Shi nie o żarciu tu rozmawiamy :P

No tak, niektórzy twierdzą, że łykanie spermy to np. Kanibalizm :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu nie zamierzasz sprawdzic smaku? Skoro sam twierdzisz, ze

:D

To zaszkodzi? Czy nie? :P

Może boi się, że mu posmakuje i się uzależni? ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moze nie dokuczajcie juz autorowi bo moze wyrazil sie niezbyt precyzyjnie, ale jednoczesnie chcialbym wszystkim dziewczynom pogratulować świetnych postów ;))

Moze nie dokuczajcie juz autorowi bo moze wyrazil sie niezbyt precyzyjnie, ale jednoczesnie chcialbym wszystkim dziewczynom pogratulować świetnych postów ;))

Bo są i celne i zabawne ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie od dziś wiadomo: pomarzyć = dobra rzecz. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...