Skocz do zawartości
husband_wroc

Spotkanie na lodzika

Rekomendowane odpowiedzi

Moja żona od jakiegoś czasu jest w ciąży, już zaczyna być widać brzuszek i nie chce się z nikim spotykać. Fajnie jakby udało się zorganizować wieczór, zaprosić "kolegę" na kawę, może film i dobrego lodzika z finałem w ustach żony :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet w ciąży tym swoim Kobietom nie dajecie żyć? Zwłaszcza jak nie mają ochoty?

I bądź tu mądry, cZŁOwieku.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram pomysł ,przecież dobry lodzik z finałem w ustach żony jeszcze nikomu nie zaszkodził , a dodatkowo do jej organizmu dostanie się trochę witamin i minerałów :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja zona nie jest w ciąży i też się ostatnio nie chce spotykać :(

Misiek 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a dodatkowo do jej organizmu dostanie się trochę witamin i minerałów :)

Zwlaszcza jak ma np mdłości :P

przecież dobry lodzik z finałem w ustach żony jeszcze nikomu nie zaszkodził

Skąd wiesz? Ile miałeś żon? He? :P

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ciąży miałam wielką ochotę na seks, większą niż kiedykolwiek... :)

Nie rozumiem jednak jednego: piszesz że Twoja żona nie chce się spotykać i zaraz zapraszasz kolegę na zabawę w oral z żoną, to jak jest...?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwlaszcza jak ma np mdłości :P

Skąd wiesz? Ile miałeś żon? He? :P

No fakt niewiele...wręcz chyba nawet żadnej ''swojej '' :)  ale cudza mi mówiła że jest całkiem smaczny ,z tąd zakładam że nie zaszkodzi a na mdłości to ananas podobno załatwia i sprawe i ejakulat jest jak lukier, aczkolwiek tego sprawdzać nie zamierzam :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ciąży miałam wielką ochotę na seks, większą niż kiedykolwiek... :)

Nie rozumiem jednak jednego: piszesz że Twoja żona nie chce się spotykać i zaraz zapraszasz kolegę na zabawę w oral z żoną, to jak jest...?

a może o to chodzi

jak Żona nie będzie miała ochoty, to husband.............zrobi lodzika

w końcu jak napisał Frank, ejakulat jest jak lukier

:lach:

a tak poważnie, to wzajemne zrozumienie............droższe od lukru:):)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona od jakiegoś czasu jest w ciąży, już zaczyna być widać brzuszek i nie chce się z nikim spotykać. Fajnie jakby udało się zorganizować wieczór, zaprosić "kolegę" na kawę, może film i dobrego lodzika z finałem w ustach żony :)

Obiecaj, że w trakcie porodu jej odpuścisz z tym lodzikiem i kolegą :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu nie zamierzasz sprawdzic smaku? Skoro sam twierdzisz, ze

jeszcze nikomu nie zaszkodził , a dodatkowo do ... organizmu dostanie się trochę witamin i minerałów :)

:D

To zaszkodzi? Czy nie? :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...