Skocz do zawartości
Zouza

Wobec kogo i czy w ogóle powinien być lojalny Kochanek?

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe podejście:) 

Jesteś bullem więc jak byś się czuł jak byś był na miejscu męża?

W przytoczonej przez Shishę i rozwiniętej przeze mnie sytuacji mąż o seksie bez gumki nie wie, więc dlaczego miałby się czuć jakoś szczególnie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W przytoczonej przez Shishę i rozwiniętej przeze mnie sytuacji mąż o seksie bez gumki nie wie, więc dlaczego miałby się czuć jakoś szczególnie?

W przytoczonej sytuacji mąż nie wie, wiesz Ty że mężowi to nie pasowało, i że Ty tym samym przyczyniłeś się do "zdrady" zasad przez żonę, i sam te zasady zdradziłeś. Pytanie było jak byś się czuł będąc na miejscu męża, skoro jesteś bullem:)

Ja tam staram się jednak wychodzić z założenia - nie czyń drugiemu co tobie nie miłe:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...