Skocz do zawartości
Jurysta

Panowie Kochankowie jaki jest wasz ideał rogacza

Podczas spotkania rogacz powinien  

190 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podczas spotkania rogacz powinien

• być obecny
      49
    • być nie obecny
      22
    • siedzieć w kącie
      8
    • usługiwać kochankowi
      4
    • usługiwać wszystkim
      29
    • dać się poniżać
      11
    • powinny mu wystarczyć zdjęcia
      14
    • rogacz jest od płakania w kącie
      7
    • rogacz ma posprzątać po wszystkim
      38
    • powinien na koniec odstawić kochanka do domu
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W pierwszym zdaniu że nie mam doświadczenia w spotkaniach cuckold i to co napisze poniżej to tylko moje wyobrażenie o rogaczu.

Według mnie decyzja o tym czy para chce się ze mną spotkać zapadnie na spotkaniu wstępnym. W związku z tym że różne są oczekiwania a tym samym różna jest tez rola (kochanka ,bull .....ect). Myślę że para powinna wstępnie nakreśli ogólny scenariusz i określa role, a ja starałbym się spełnić ich oczekiwania.

Ja osobiści chciałbym widzieć rogacza, jego emocje i jeśli rogacz potrzebowałby upokorzenia to postarałbym mu dać te emocje. Dla mnie to jest cześć wspólnej zabawy, aczkolwiek widzę że wersje są różne tak jak każdy z nas jest inny. Ważne jest dla mnie że na koniec spotkania cała trojka była usatysfakcjonowana.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie napisane, swoją drogą ciekawe jak często kochanek napawa się emocjami rogacza i jak często są ona dla niego bardzo istotne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat. U mnie wygląda to tak. Jeżeli akcja dzieje się u nas w domu, to moja obecnośc jest obowiazkowa - darmowa służba bywa bardzo pożądana :) . Z kolei w spotkaniach wyjazdowych moje uczestnictwo zalezy juz tylko i wyłącznie od dobrej woli mojej Pani. Dodam jeszcze tylko, że od kilku miesięcy regularnie rosną mi różki przyprawiane przez szefa mojej żonki. Z tym tylko, że on nie wie, że ja wiem hihihihi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat. U mnie wygląda to tak. Jeżeli akcja dzieje się u nas w domu, to moja obecnośc jest obowiazkowa - darmowa służba bywa bardzo pożądana :) . Z kolei w spotkaniach wyjazdowych moje uczestnictwo zalezy juz tylko i wyłącznie od dobrej woli mojej Pani. Dodam jeszcze tylko, że od kilku miesięcy regularnie rosną mi różki przyprawiane przez szefa mojej żonki. Z tym tylko, że on nie wie, że ja wiem hihihihi

' Jak akcja dzieje się u was w domu jako kobieta , obsługujesz ??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że wszystko jest do przegadania, ważne by na wstępnie ustalić reguły gry, czego każdy z nas oczekuje. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako rogacz generalnie wolę być obecny (choć od czasu do czasu potrzebna jest odmiana - obserwacja np. przez Skype'a, seks podczas rozmowy przez telefon,  a czasem wręcz  dowiedzieć się po fakcie - dodaje to smaczku związkowi).

Jako kochanek lubię być z hotką sam na sam, ale obecność rogacza absolutnie mi nie przeszkadza. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...