Skocz do zawartości
Modlishka

Mistrzyni handjobu

Rekomendowane odpowiedzi

Idąc tym tropem znalazłem parę http://www.nudevista.com.pl/?q=klixen&s=t&f=alejak dla mnie to szału nie ma choć technika świetna :)

No o tę "technikę" właśnie chodzi. Niby robi to od niechcenia i na odpierdol, a tak naprawdę z ogromnym zapałem i troską, a przede wszystkim z klasą. Wkłada całą siebie, serce w to co robi. Z zaangażowaniem godnym ważniejszej sprawy. No lubię ją oglądać.
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No o tę "technikę" właśnie chodzi. Niby robi to od niechcenia i na odpierdol, a tak naprawdę z ogromnym zapałem i troską, a przede wszystkim z klasą. Wkłada całą siebie, serce w to co robi. Z zaangażowaniem godnym ważniejszej sprawy. No lubię ją oglądać.

Oglądając chwile ten filmik zdałem sobie sprawę z tego ze hendjob w wykonaniu osoby 3ciej tez może być mistyczna chwilą zapomnienia. Pokusiłbym się o stwierdzenie, ze oddał bym swój sprzęt w tak sprawne ręce. Kurwa po prostu widać ze ona kocha to co robi. I jak tu nie kochać kobiet które tak się angażują....

Dość naturalnym jest, że moja żona jest również bardzo zaangażowana w każde spotkanie z kochankiem jaki również w seksie zemna, aczkolwiek podobny błysk w "oku zaangażowania" jak tej Pani z filmu ma moja kochanka. Lubie wracać w spomnieniach do spotkań z nią.... wtedy zamykam oczy i od razu widzę jej lepiące na mnie spojrzenie.... ehhh to jest ta magia wspomnień....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...