Skocz do zawartości
Xavery

Skojarzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja widząc rysunek zastanawiałam się dlaczego umieściłaś dwoje ludzików z rękoma w górze w tym temacie :) dopiero po przeczytaniu Twojego postu wypatrzyłam tam drugie "dno" czyli zarys kobiecych kształtów :facepalm: jednak nie jestem jeszcze dostatecznie zboczona :lach:

Gdyby nie ta wskazówka, myślę ze nigdy bym tych ludzików nie zobaczył, a szyja już wykręcona na wszystkie możliwe strony  :)  I co teraz ? Zboczenie jak nic  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tarantula tez ze mna na codzien;) ta przynajmniej nie gryzie..post-11609-1510028506,7598_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

cokolwiek tu widzicie, to skupcie się dobrze i poszukajcie 9 delfinów :P

post-19758-0-49630500-1516140483_thumb.png

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cokolwiek tu widzicie, to skupcie się dobrze i poszukajcie 9 delfinów :P

Tylko 9? :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

przez żołądek do serca? tak to jest?

czasami natura chodzi na skróty  :D

post-19758-0-00610400-1516380104_thumb.png

post-19758-0-00610400-1516380104_thumb.png

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...