Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Ostatnio fantazjuje tylko jednym.

Rekomendowane odpowiedzi

Wspaniałe doznanie.

Uwielbiam to, jak jestem pod kochaną żonką. Ona jest brana od tyłu, a ja mam wspaniały widok i mogę pomóc języczkiem.

Odwracając układ i przyjmując że to Ty jesteś stroną "tłoczącą ;)" to ten drugi może być w niezłych tarapatach, bo tymi jajami - nie jajeczkami, możesz mu guzów nanabijać.

Sam układ kuszący chociaż jeszcze nigdy nie przetestowany, tak jak to opisał The Thing. Ale już bliskość z żoną w trakcie kiedy ona wije się w ekstazie jest mega podniecające. (I w ubiegły piątek na szczęście zrealizowane :) )

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja, o której piszecie jest extra i podniecająca.

Autorowi chyba jednak chodziło o coś innego. 

Zrozumiałem to jako okazywanie sobie uczuć miłości, subtelności np małżonków : całowanie, tulenia się ... w momencie kiedy z drugiej strony kobieta jest tłoczona, lizana, penetrowana przez współspacza ;)

Ja to tak zrozumiałem, w kontekście takiej fascynacji kontrastem, miłości, uczuć dwojga ludzi przy realizacji w tym samym czacie namiętności, seksu z kochankiem.

Mi o taką fascynację i podnietę chodzi :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No już mi tam arbuzów nie przyczepiaj :) .

bo Ty od razu do lizania noooo :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja, o której pisze The thing i Menczi jest extra i podniecająca.

Autorowi chyba jednak chodziło o coś innego. 

Zrozumiałem to jako okazywanie sobie uczuć miłości, subtelności np małżonków : całowanie, tulenia się ... w momencie kiedy z drugiej strony kobieta jest tłoczona, lizana, penetrowana przez współspacza ;)

Ja to tak zrozumiałem, w kontekście takiej fascynacji kontrastem, miłości, uczuć dwojga ludzi przy realizacji w tym samym czacie namiętności, seksu z kochankiem.

Mi o taką fascynację i podnietę chodzi :)

Ja także tak jak Ty to zrozumiałem. I w takiej właśnie "konfiguracji" lubię najbardziej nasz (mój i Beti) cuckold.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie moja najwieksza fantazja teraz to pieścic Żonkę w momencie kiedy wchodzi w nią pan x.widziałem tu na forum taki film jak gość wchodzi pod swoją Hotkę i liże ją w tym samym momencie bardzo ładnie psówa ją kochanek od tyłu Hotka pieści mełza coś pięknego to teraz jedna z moich największych fantazji.

Jest to pozycja w której liżący może przypadkowo oberwać berłem lub klejnotami po twarzy... ;) Na pewno nie dla mężczyzn którzy baliby się takiej przypadkowej interakcji z innym mężczyzną. Dodatkowo fajnie (dla liżącego) jest gdy partnerka podnieca się na mokro... Soki wyciekające na twarz liżącego w rytm posuwania... Super! Zajebista jest też inna wersja tej trójkątnej pozycji... Kochanek rucha kobietę w pozycji na łyżeczkę, a w tym samym czasie rogacz liże cipkę (tym samym będąc z partnerką w pozycji bocznej 69)... Osobiście uwielbiam tę pozycję najbardziej z pozycji liżącego  :redevil:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona jest brana od tyłu, a ja mam wspaniały widok i mogę pomóc języczkiem.
No to musi być cyrk w dyni dosłownie!

Zajebista jest też inna wersja tej trójkątnej pozycji... Kochanek rucha kobietę w pozycji na łyżeczkę, a w tym samym czasie rogacz liże cipkę (tym samym będąc z partnerką w pozycji bocznej 69)... Osobiście uwielbiam tę pozycję najbardziej z pozycji liżącego
Kurcze marzę o tym dniami i nocami!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niewątpliwie pomaga w takiej sytuacji brak emocjonalnego dystansu pomiędzy panami, co się zdaża gdy obaj aspirują do bycia alfasamcami. Pierwiastek biseksualny natomiast baardzo pomoże :)

Jedna z moich wymarzonych a jeszcze niezrealizowanych fantazji...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

okazywanie sobie uczuć miłości, subtelności np małżonków : całowanie, tulenia się ... w momencie kiedy z drugiej strony kobieta jest tłoczona, lizana, penetrowana przez współspacza ;)

To musi być fantastyczne uczucie, jak twarz dziewczyny przy każdym pchnięciu kochanka prawie styka się z moją. A jeszcze zamglone oczy patrzące prosto na mnie - poezja.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...