Skocz do zawartości
cuckoldzik

cuckold z prostytutką ?

Rekomendowane odpowiedzi

Normalnie wygląda a ze zwyrol i skurwiel tylko okolica wie

Już kiedyś o tym pisałem ale się powtórzę. Gdybym to ja rządził Polską, to była by dopuszczalna kara śmierci za udowodniony gwałt (tak jak to jest obecnie w Chinach) oraz za (udowodnione) znęcanie się fizyczne nad kobietą które poskutkowało trwałym kalectwem lub śmiercią. Chińczycy mają takie prawo, że wyrok śmierci nie zostanie wykonany tylko wówczas, gdy rodzina zabitej, zgwałconej kobiety wyraża na to zgodę. Czyli - to gwałciciel morderca prosi na kolanach błaga o życie rodziców tej kobiety. Jeśli się nie zgodzą, wyrok jest wykonywany niemal natychmiast.

Tak samo chciałbym w Polsce żeby było. Osobiście mógłbym prowadzić na szubienicę, zwalniać blokadę spod nóg by patrzeć jak dyndają damscy bokserzy. Każdy facet, który krzywdzi swoją, lub jakąkolwiek kobietę, bijąc ją, gwałcąc, jest dla mnie śmieciem nad którym nie warto się w ogóle rozwodzić "dlaczego" to zrobił, tylko należy wyeliminować natychmiast.

Wołałbym jednak, aby temat powrócił do meritum, tak jak to napisała Zuza w zielonym kolorze.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ON: Kiedyś nad tym myślałem, kiedy to żona nie była wtajemniczona. Dla mnie brakowało by w tym jednego- innej kobiety nie kocham, a cuckold dla mnie to kochająca się para i kochanek. Może jakoś wynajęta osoba dobrze zagra rolę żony czy dziewczyny, ale zabraknie miłości między wami, a co za tym idzie nie będzie tych wszystkich emocji, które targają rogaczem.

Reasumując można spróbować ale jak pisali poprzednicy ani to cuckold, ani te emocje, które mu towarzyszą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...