Skocz do zawartości
cuckoldzik

cuckold z prostytutką ?

Rekomendowane odpowiedzi

No proszę Cię... przeczytaj ponownie to, co napisałeś i sam przemyśl.

Dobra to inaczej ->Uważam że jak zdradza go za jego zgodą i pyta się go o tą zgodę to znaczy że go ceni. Nie miałem na myśli nic negatywnego :)

Przepraszam jak wyraziłem się nie jasno :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wielu takich było ale nie udowodnisz jak na sprawie ona powie że sama się okalecza a jak chłopak spokojny poza domem z nikim nie zaczyna żadnych innych wyroków to nic nie zrobisz ;) Publicznie jej nie bije to świadków nie ma i co zrobisz nic nie zrobisz.

No nie wiem jak to jest naprawde, ale wyobraz sobie jak bys sie czul na jej pogrzebie albo pogrzebie jej zatluczonej corki, myslac ... a jednak powinienm byl/moglem cos zrobic ... 

Wiem ze to nie jest latwe ale chocby po tych ostatnich nagraniach co byly TV od tego gogusia radnego to naprawde szlag mnie trafia ze takie lajzy chodza na wolnosci a nie siedza z gorylami w ZOO zeby sie na ich dupsku wyzywaly dowoli ... Off topic sorry - ale nienawidze przemocy domowej! Zawsze SSC!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, mimo wszystko ... w tych kilku postach przewija sie caly czas takie spojrzenie, ze prostytutka to taka bezuczuciowa kanalia  

I tu masz rację. I to jest bardzo przykre. Niby forum pełne takich "oświeconych", umiejących "szerzej" spojrzeć a jednak  wyłażą stereotypy i schematy w myśleniu.

Skoro istnieje taka profesja, skoro są na nią chętni. Jak również ta profesja ma różne swoje standardy usług przecież.

Zarówno kobiety i mężczyźni są z tego korzystają. To powstanie zauroczenia, zakochania czy nawet związku na dłużej czy na całe życie nie jest niczym dziwne. To są spotkania ludzi, przy korzystaniu z usług.

Sztuką jest widzieć człowieka a nie to czym się zajmuje :) Wielką sztuką.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to dobre! :D

Jak jest samochód i koleś leje na trzeźwo, to nie jest typowa patologia. :D

Nie typowa patologia to jak chleje na umór łazi zaszczany i śpi po klatkach i pod mostem częściej niż w mieszkaniu. Tak przemoc fizyczna (podana w przykładzie opisanym wcześniej) PATOLOGIA. Ale jest typowa i nie typowa patologia. Jak byś gościa spotkała na  mieście to byś nie powiedziała że żul i patologia. Normalnie wygląda a ze zwyrol i skurwiel tylko okolica wie :( Po którymś razie jak trafiła do szpitala to się chłopaki zorganizowali i spuścili mu wpierdol taki dość srogi rezultat był taki że jak wylazła ze szpitala to awanturowała się z nimi że jak go jeszcze raz tkną to się zabije i będzie na nich.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem jak to jest naprawde, ale wyobraz sobie jak bys sie czul na jej pogrzebie albo pogrzebie jej zatluczonej corki, myslac ... a jednak powinienm byl/moglem cos zrobic ...

Dzieciaka nie rusza nawet nie krzyczy tylko ją traktuje jak wroga numer jeden, gość nie jest typowym rozrabiaką taki cicho sza nikogo nie zaczepia jak byś z nim zaczynał to zejdzie ci z drogi ale jak na nią patrzy to się inny człowiek w nim budzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie typowa patologia to jak chleje na umór łazi zaszczany i śpi po klatkach i pod mostem częściej niż w mieszkaniu. Tak przemoc fizyczna (podana w przykładzie opisanym wcześniej) PATOLOGIA. Ale jest typowa i nie typowa patologia. Jak byś gościa spotkała na mieście to byś nie powiedziała że żul i patologia. Normalnie wygląda a ze zwyrol i skurwiel tylko okolica wie :(

I właśnie przez takie myślenie ludzie nie reagują. Bo przecież to nie patologia, samochód, ładnie ubrany...

Patologia, to patologia. Nieistotne, czy "typowa" (jak to ująłeś), czy nie.

To jest PATOLOGIA.

Wystarczy rozumieć znaczenie tego słowa. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieciaka nie rusza nawet nie krzyczy tylko ją traktuje jak wroga numer jeden, gość nie jest typowym rozrabiaką taki cicho sza nikogo nie zaczepia jak byś z nim zaczynał to zejdzie ci z drogi ale jak na nią patrzy to się inny człowiek w nim budzi.

A to spoko, jak dzieciaka nie rusza to ja to moze zajeb...c na smierc

(Sarkazm jakby co)

Ja wiem ze to trudne i latwo mi mowic - ale naprawde zalamuje sie jak chocby czytam o takich sytuacjach. I wiem, ze ofiary przemocy domowej nie zglaszaja tego, ale tez niektorzy alkoholicy nie chca pomocy a jednak jej potrzebuja. Gdyby to byla twoja corka / siostra tez bys tak zrobil? 

Polecam przeczytaj - zadzwon http://www.niebieskalinia.pl/pomoc/gdzie-szukac-pomocy nie zostawiajcie jej samej!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze, a teraz proszę o powrót do tematu wątku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś chce do układu cuckold to zawsze może poszukać "interesownej" studentki ewentualnie galerianki.

Mały "przebieg", trochę inna psychika itd.

A scenariusz może być taki jak z tego serialu:

Od 10 minuty:

http://www.cda.pl/video/708124d6

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mocne :-) podoba mi sie - ze smakiem - szkoda, ze jej to nie bawi :-) - Ale pomysl ze studentka/galerianka dobry byle nie wyszlo jak na filmie , hehe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...