Skocz do zawartości
goldsu23

Witam, 20 lat :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, tak jak w temacie, mam 20 lat i szukam nowych wrażeń :), mam nadzieję, że znajdę tutaj normalnych, optymistycznie nastawionych ludzi, pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieję, że znajdę tutaj normalnych,

Wątpię kolego :redevil:  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

goldsu23, dnia 06 Lutego 2016 - 16:57, napisał(a): mam nadzieję, że znajdę tutaj normalnych, Wątpię kolego   

o wypraszam sobie :rolleyes:  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieję, że znajdę tutaj normalnych, optymistycznie nastawionych ludzi

Optymistycznie nastawionych na pewno, ale czy my jesteśmy normalni, to naprawdę nie wiem :) Młody(a?) jesteś i Ci dobrze z oczu patrzy, to masz ode mnie dziś, darmową aktywację konta podstawowego, za które- nie musisz wobec tego płacić... ze swojego konta młodzieżowego :D. Proszę sobie wybrać Preferencje, zgodnie z komunikatem w kolorze zielonym.

Sem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Optymistycznie nastawionych na pewno, ale czy my jesteśmy normalni, to naprawdę nie wiem :) Młody(a?) jesteś i Ci dobrze z oczu patrzy, to masz ode mnie dziś, darmową aktywację konta podstawowego, za które- nie musisz wobec tego płacić... ze swojego konta młodzieżowego :D. Proszę sobie wybrać Preferencje, zgodnie z komunikatem w kolorze zielonym.

Sem.

Młody chłopak :), korzystałem już z kilku portali :P, ale tam nie akceptują młodych ludzi i przykro mi z tego powodu trochę było, więcej spróbuje tutaj znaleźć kogoś z większym doświadczeniem :) i nie mam już konta młodzieżowego :D, utrzymuję się już sam ^^, trzeba uczyć się samodzielności. Mam nadzieję, że wszystko dobrze zrobiłem i nie popełniłem jakiegoś błędu przy składaniu wniosku i dziękuję, że aktywację. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zrobiłeś dobrze.

Miłej zabawy!

Sem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...