Skocz do zawartości
dududu

Długości forumowych penisów

Długości forumowych penisków  

923 użytkowników zagłosowało

1. 1. Długości forumowych penisków

• poniżej 9 cm
      3
    • 9cm - 10cm
      13
    • 11cm – 13,5cm
      91
    • 14cm – 15,5cm
      195
    • 15,6cm – 17cm
      301
    • 17,5cm – 18,5cm
      203
    • 18,5cm - 22cm
      117
    • powyżej 22 cm
      7

Rekomendowane odpowiedzi

18,5cm - 22cm, ale żona i tak potrzebuje większych ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieźle się czyta ten watek. :popcorn:

Faceci się zapyrzyli jak kogutki.

Tak to lojalni, ramię w ramię, ale jak chodzi o licytację wielkości fujarek, to tylko słychać, kokoko i kukuryku :D

Mnie tez ciekawi, jak się to mierzy, mywyoni, poważnie chcę wiedzieć, bo rzeczywiście rozbieżność jest dość duża.

Więc podejrzewam, że Hotwife mierzy Rogaczowi od strony pępka, a Kochankowi od strony jajek. :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to lojalni, ramię w ramię, ale jak chodzi o licytację wielkości fujarek, to tylko słychać, kokoko i kukuryku :D

Czy ja wiem? Wyniki wyglądają na całkiem wiarygodne. Elegancka krzywa dzwonowa wychodzi. Najwięcej głosów na 15-17, czyli mniej więcej tyle, ile kilka lat temu podawano jako średnią. Na pewno za parę lat ta średnia będzie 1-3 cm wyższa.

A tu fajna scenka w temacie:

http://www.youtube.com/watch?v=xcs-ZZSfmk8

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tez ciekawi, jak się to mierzy, mywyoni, poważnie chcę wiedzieć, bo rzeczywiście rozbieżność jest dość duża.

Więc podejrzewam, że Hotwife mierzy Rogaczowi od strony pępka, a Kochankowi od strony jajek. :lach:

@Ginger, haha mnie też ciekawi jak mierzyć, żeby nikogo przypadkiem w błąd nie wprowadzić :-> Ale jak wyniki lepsze od strony pępka to tak zmierzyłem, bo nie tylko kutas, ale i satysfakcja większa :oki::lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera jasna! To jak Ty mierzyłeś, że Ci od pępka dłuższy wyszedł??

Toś Ty taki akrobata?

Aż się boje pomyśleć, ile Ci wyjdzie od d......y ......... hrmm ........ od drugiej strony :D

PS. Masz jeszcze wolne terminy?? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Ginger -może nie akrobata, ale wysportowany trochę jestem ;)

Poza tym zawsze możemy się umówić to Ci wytłumaczę i pokażę moje sposoby albo po prostu Ty mi zmierzysz, żeby było bardziej wiarygodnie :redevil: :redevil:

PS. mam nawet wolne terminy(!) :oki:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż się boje pomyśleć, ile Ci wyjdzie od d......y ......... hrmm ........ od drugiej strony

Spłakałam się ze śmiechu :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jak Ty mierzyłeś, że Ci od pępka dłuższy wyszedł??

bo to jeszcze ważne od czyjego pępka się mierzy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Jej to sa nawet techniki jak dobrze zmierzyć penisa :lach: nie dziwnota, że jednemu wyjdzie 14 a drugiemu 22cm

pytanie czy tez zaokraglacie w górę czy w dół :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...