Skocz do zawartości
dududu

Długości forumowych penisów

Długości forumowych penisków  

923 użytkowników zagłosowało

1. 1. Długości forumowych penisków

• poniżej 9 cm
      3
    • 9cm - 10cm
      13
    • 11cm – 13,5cm
      91
    • 14cm – 15,5cm
      195
    • 15,6cm – 17cm
      301
    • 17,5cm – 18,5cm
      203
    • 18,5cm - 22cm
      117
    • powyżej 22 cm
      7

Rekomendowane odpowiedzi

No i raczej jednak nie odpoczywam dwa dni. :D

Może to kwestia większego libido ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może to kwestia większego libido ;)

Zapewne. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde to i ja se chyba muszę zmierzyć ale dopiero jak zasiłek wezmę bo metrówkę muszę naprzód zakupić :lach:

Misiek

A tutaj mamy mapke europejskich rozmiarow w poszczegolnych krajach :

post-8255-0-97554600-1407273581_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Litwinach można lokować pewne nadzieje ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Litwinach można lokować pewne nadzieje ;)

Lepiej się ulokuj na "naszej" grzędzie , tudzież innym dyszlu :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dolaczylem powyzej mapke przegladowa srednich dlugosci penisow penisow u naszych sasiadow w Europie ale zapomnialem dolaczyc najwazniejszego czyli metody pomiarow.

Otoz penisy byly mierzone niekoniecznie we wzwodzie. Pomiar dotyczyl naciagnietego palcami penisa bo jak wiadomo we wzwodzie penis nie bedzie juz nigdy wiekszy. Czyli taka maksymalna dlugosc teoretyczna. W praktyce moze byc tylko mniej. Albo tyle samo.

Linia pomiaru przebiegala nie po grzbiecie penisa ani tez nie dolem ale posrodku bokiem od czubka do podstawy bez nacisku.

Taka byla technika pomiaru jednakowa we wszystkich podanych krajach.

Widac spore roznice w naszych srednich dlugosciach europejskich. No ale to tylko srednie.

Ja osobiscie nie narzekam , naleze do osobnikow typu XL.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam mam w ręku miarkę i skalę "odpowiedni" bądz "nie odpowiedni", a do tego dochodzą jeszcze "nie umiejętny" bądz "pojętny" ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam mam w ręku miarkę i skalę "odpowiedni" bądz "nie odpowiedni", a do tego dochodzą jeszcze "nie umiejętny" bądz "pojętny" ;)

Oczywiscie , wszystko zalezy od umiejetnosci i DOPASOWANIA anatomicznego partnerow. Jesli dopasowania brak to umiejetnosci nie pomoga , tak jak z za duzymi butami bywa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie , wszystko zalezy od umiejetnosci i DOPASOWANIA anatomicznego partnerow. Jesli dopasowania brak to umiejetnosci nie pomoga , tak jak z za duzymi butami bywa.

A podobnież każda pochwa pomieści "dużego' partnera, więc mozemy sie spierać.

Ale masz racje, jeżeli brak umiejetosci, egozim do tego czesto dochodzi w przypadku mniejszych badz wikszych penisów to nic nie poradzimy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A podobnież każda pochwa pomieści "dużego' partnera, więc mozemy sie spierać.

Ale masz racje, jeżeli brak umiejetosci, egozim do tego czesto dochodzi w przypadku mniejszych badz wikszych penisów to nic nie poradzimy.

Pomiesci "duzego" tylko w pewnych granicach , powyzej jest juz niewygodnie i bolesnie.

Ja zauwazylem pewna regule w moich kontaktach. Sa kobiety zbudowane proporcjonalnie ale sa i takie ktore jednak tulow maja troche dluzszy od dlugosci nog (w proporcjach) Te kobiety maja tez z natury dluzsza pochwe i pragna dluzszego penisa.

Taka zyciowa wskazowka. Nie kazdy miesci sie w "zlotych proporcjach" .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...