Skocz do zawartości
dududu

Długości forumowych penisów

Długości forumowych penisków  

923 użytkowników zagłosowało

1. 1. Długości forumowych penisków

• poniżej 9 cm
      3
    • 9cm - 10cm
      13
    • 11cm – 13,5cm
      91
    • 14cm – 15,5cm
      195
    • 15,6cm – 17cm
      301
    • 17,5cm – 18,5cm
      203
    • 18,5cm - 22cm
      117
    • powyżej 22 cm
      7

Rekomendowane odpowiedzi

z kontekstu wynikalo ze Jens rozmawia z T

Jaki Jens ?? :facepalm:  :mur:  rozumiem niedzielny wieczor :belt:  ale warto przed wejsciem na forum dmuchnac w BALONIK !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OK, rozumiem , ze przeprosiny tomka minely sie w locie z moja wiadomoscia w sprawie niewlasciwego forumowego Nicka.

Akceptuje przeprosiny i w tym temacie sprawa zakonczona.

Na tym forum nikogo nie interesuje kutas w spoczynku . No moze tylko Ciebie. ( bez obrazy)

Ten fragment swojej wypowiedzi wyjasnij mi prosze dokladniej.

Ja wymienilem tylko dwa stabilne stany penisa u mezczyzny : erekcja i spoczynek. Nikogo personalnie tym nie dotykalem .

Rowniez Ciebie.

Wytlumacz mi prosze swoja aluzje co do mojej osoby .Czuje sie osobiscie dotkniety.

Co ona ma oznaczac ? Pamietaj , ze jestesmy na publicznym forum i mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe z konsekwencji podobnych wypowiedzi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, to był żarcik. Liczyłem na Twoje poczucie humoru. 

Aby podtrzymać swoją rację o geometrycznie kołowym przekroju penisa wynalazłeś ze taki przekrój ma penis w stanie spoczynku. Na co ci opowiedzialem ze ten stan jest w kontekscie tematyki naszego Forum stanem nie wzbudzającym większego zainteresowania.

Jesli poczułeś sie urażony, serdecznie przepraszam.

Tomek

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ad.4. Nie wiem i nie zasiegne , bo mnie nie interesuja ringi.

Jesli nie interesuja Ciebie ringi to zapoznaj sie ze strona : http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=12411

Tam zrozumiesz roznice miedzy obwodem a srednica penisa.

Dziekuje za ponowne przeprosiny. Moglismy tego uniknac prowadzac spokojna i rzeczowa dyskusje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale spokojne i rzeczowe dyskusje bywają nudne... Dobrze jest czasem dołozyc do pieca. :)))

Bo w relacjach damsko meskich nuda to najgorsza rzecz jaka nas moze spotkac

T.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale spokojne i rzeczowe dyskusje bywają nudne... Dobrze jest czasem dołozyc do pieca. :)))

Bo w relacjach damsko meskich nuda to najgorsza rzecz jaka nas moze spotkac

T.

Czy juz wyjasnilem Tobie dostatecznie roznice pomiedzy obwodem penisa a jego srednica ? Czy zauwazyles , ze uzywana jest srednica penisa a nie obwod ? Czy mam Tobie doreczyc dalsze wyjasnienia ?

Chcialbym zebys wiedzial jaka srednice posiada penis bo sie z tym nie zgadzales.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na tej stronce mierzą penisy z dokladnoscią do 1 mm.. :)))

Ja wole uslyszec z ust kochanki gardłowy jęk , ktory praktycznie określi odpowiedni rozmiar mojego penisa. Czasem jednak mogę nie uslyszec tego wymarzonego glosu :((, i taką sytuacje tez trzeba wziąć na klatę.:)) T.

Jans jestem inzynierem ale postaralem ci wyjasnic kwestie rozmiaru kutasa w sposób jak najbardziej humanistyczny:))

Nie tłumacz mi już podstaw geometrii z poziomu szkolu podstawowej prosze:))

T.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans jestem inzynierem ale postaralem ci wyjasnic kwestie rozmiaru kutasa w sposób jak najbardziej humanistyczny:))

Tomku !

Mozesz mi wierzyc , ze wsrod naszych forumowiczow sa ludzie roznych zawodow. Nie ma znaczenia czy ktos jest tym a ktos inny innym.

Liczy sie tylko i wylacznie sila logicznych argumentow i dowodow.

Na poczatku nie zgodziles sie z moim stanowiskiem , ze nalezy uzywac okreslenia srednicy zamiast obwodu.

Na koncu przedstawilem Tobie strone www.penis.com  ktora nie jest jakas tam stronka ale zajmuje sie problematyka penisa.

Okazalo sie , ze tam na tej stronie rowniez przyjete jest okreslanie wielkosci penisa jako srednicy i dlugosci a nie obwodu.

Teraz twierdzisz , ze poniewaz jestes inzynierem to starales sie to mi wyjasnic ( to ze ja jestem w bledzie)  w sposob jak najbardziej humanistyczny.

Dlaczego przypuszczasz , ze jestes jedynym inzynierem na tym forum mogacym wyjasnic wymiary penisa ?

Chyba jednak bardzo sie mylisz!

To Tobie trzeba wyjasnic Twoja pomylke i to Ty powinienes to zrozumiec a nikt inny.

A Twoj zawod nie ma nic do rzeczy.

Pozdrawiam

Jans

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jansie drogi, intencją mojego "humanistycznegi" wyjaśnienia było zeby zwrócić Ci uwagę ze najlepszym testem penisa jest reakcja partnerki w łóżku a nie jego wyliczony co do milimetra rozmiar . Podana przez Ciebie stona www nie jest dla mnie autorytetem. . Metodologia pomiarów penisa linijką , suwmiarką i podawanie wyniku np. 4,1cm to bzdura. Przy 10 pomiarach każdy pomiar bedzIe inny. Kutas jest elastyczny i ma nieregularny kształt do tego zależnie od stopnia podniecenia jego wielkość sie nieco zmienia. Nie mam tego doktoratu ale obserwuje go od lat, zwyczajnie go lubię:))T

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O moim zawodzie wspomniałem tylko po to żebyś przestał mi wyjaśniać podstawy geometrii:))

T

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...