Skocz do zawartości
dududu

Długości forumowych penisów

Długości forumowych penisków  

923 użytkowników zagłosowało

1. 1. Długości forumowych penisków

• poniżej 9 cm
      3
    • 9cm - 10cm
      13
    • 11cm – 13,5cm
      91
    • 14cm – 15,5cm
      195
    • 15,6cm – 17cm
      301
    • 17,5cm – 18,5cm
      203
    • 18,5cm - 22cm
      117
    • powyżej 22 cm
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Eeee, ja bez pazurków zmierzyłam. :P

Wlasnie zmierzylem moje bez pazurkow bo obcinam . Dobre 22 cm . A wiec to standart forumowych certyfikatorek ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Certyfikatorów raczej. :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Warto jeszcze podac srednice tzn obwod zmierzony w cm i podzielony przez 3,14 (Pi) .Wynik to srednica w cm

Mysle ze lepiej jednak operowac obwodem penisa niz dzielic go przez PI:)) Kutas nie ma przekroju kola wiec wynik dzielenia nie bedzie miarodajny 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze lepiej jednak operowac obwodem penisa niz dzielic go przez PI:)) Kutas nie ma przekroju kola wiec wynik dzielenia nie bedzie miarodajny

Najbardziej przyblizona figura geometryczna przekroju penisa jest wlasnie kolo.

Nie trojkat czy prostokat ale wlasnie kolo.

Wszystkie sklepy zajmujace sie sprzedaza seks zabawek (ringow , penisow, itp) podaja wylacznie ich srednice Fi w centymetrach lub calach. Nigdzie nie jest podawany np obwod ringu. To ze taki obwod byl by dokladniejszy nie ma znaczenia. Nikt nie bedzie ksztaltowal ringu w formie wydluzonego prostokata ale o dokladnych wymiarach obwodu rzeczywistego penisa. Taki kuriozalny ring nigdy by nie pasowal . Jednak wszystkie ringi o kolistym ksztalcie i podanej przyblizonej srednicy (a nie obwodzie ) beda pasowaly.

Liczy sie tutaj praktyczna strona medalu a nie teoria.

Jesli Kolega tomek uwaza , ze kutas nie ma przekroju kola to prosze o przedstawienie ringa  przeznaczonego do zalozenia na penisie o innym ksztalcie niz kolistym. Ja takiego jeszcze nigdy nie spotkalem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jens, nie wiem jakie ringi są na rynku i jakie sa teorie na ich temat. Moj kutas ma w przekroju ksztalt splaszczonego kola. Wiec szerokosc jest wieksza  niz wysokosc.  Ale to akademicka dyskusja. Sorry juz koncze:))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jens, nie wiem jakie ringi są na rynku i jakie sa teorie na ich temat. Moj kutas ma w przekroju ksztalt splaszczonego kola. Wiec szerokosc jest wieksza niz wysokosc. Ale to akademicka dyskusja. Sorry juz koncze:))

Po pierwsze nie nazywam sie Jens.

Po drugie nie wiem kto do mnie pisze : tomek czy Magda?

Po trzecie Twoj kutas (pod warunkiem , ze rozmawiam z tomkiem) nie zawsze ma ksztalt splaszczonego kola. W chwili erekcji zapewne jest to lekko zdeformowane kolo. W chwili spoczynku raczej dokladne kolo.

Po czwarte jesli nie wiesz jakie sa na rynku produkty dotyczace penisow to najpierw zasiegnij takich informacji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moj kutas

Magda raczej nie ma kutasa :D

Sorry za OT :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z kontekstu wynikalo ze Jens rozmawia z T

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Luke, może być "mój kutas" w znaczeniu "mojego mana sprzęt". ;)

A że się w nornicę zmieniłam to nikt nie zauważył. :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze nie nazywam sie Jens.

Po trzecie Twoj kutas (pod warunkiem , ze rozmawiam z tomkiem) nie zawsze ma ksztalt splaszczonego kola. W chwili erekcji zapewne jest to lekko zdeformowane kolo. W chwili spoczynku raczej dokladne kolo.

Po czwarte jesli nie wiesz jakie sa na rynku produkty dotyczace penisow to najpierw zasiegnij takich informacji.

Ad.1 Przepraszam za przejezyczenie Jans

Ad2. Zwrociles sie do Tomka i Tomek ci odpowiedzial

Ad3. Na tym forum nikogo nie interesuje kutas w spoczynku . No moze tylko Ciebie. ( bez obrazy)

Ad.4. Nie wiem i nie zasiegne , bo mnie nie interesuja ringi.

Sorry za beznamietna odpowiedz ale utrzymalem styl z Twojej wypowiedz

T.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...