Skocz do zawartości
dududu

Długości forumowych penisów

Długości forumowych penisków  

923 użytkowników zagłosowało

1. 1. Długości forumowych penisków

• poniżej 9 cm
      3
    • 9cm - 10cm
      13
    • 11cm – 13,5cm
      91
    • 14cm – 15,5cm
      195
    • 15,6cm – 17cm
      301
    • 17,5cm – 18,5cm
      203
    • 18,5cm - 22cm
      117
    • powyżej 22 cm
      7

Rekomendowane odpowiedzi

15cm długości i 15cm obwodu. Ponoć grubość ważniejsza ;>

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzac na wyniki ankiety to typowa krzywa Gaussa:))

A Pani Moderator tak mnie zestresowala, ze teraz podpisuje sie po dwa razy w jednym poście:))

T

PS . Mam nadzieje ze to jest legalne:))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na marginesie warto jednak oprocz dlugosci brac pod uwage szerokosc .Szerokie penisy są ważniejsze, niż długie, bo zapewniają lepszą stymulację partnerki. Dzięki temu pozycja społeczna samca idzie znacznie do góry. Rządzą ci, o najszerszych członkach - dowodzą naukowcy z University of Liverpool.

Nornice rude, u których badano związek dominacji z rozmiarami członka, mają penisy usztywnione kością.

Samica nornicy potrzebuje silnej fizycznej stymulacji by możliwe było zapłodnienie. Naukowcy ustalili, że właśnie to szeroki członek a nie długi ją zapewnia.

To jej szerokość u podstawy a nie długość, porównywana między osobnikami, decyduje o pozycji samca w hierarchii - zauważa serwis physorg.com.

Kierujący badaniami dr. Jean-Francois Lemaitre uważa, że dzięki temu łatwiej będzie wyjaśnić zależność między zdolnością do reprodukcji, a budową genitaliów. Także u ludzi - dodaje portal.

Jans, ja mam troche odmienne zdanie na temat tej teorii.

W sypialni nie liczy sie długość, grubość a JAKOŚĆ!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans , nie zebym sie na tym znał ale kutas to nie dildo. Wazne co (kto?) jest do niego doczepiony. Wiec i psychika i temperament ktore maja zasadniczy wplyw na emocje samicy.

Choc rozmiar penisa ma chyba zasadniczy wplyw na psychikę (pewnosc siebie) samca.

T

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 15 Sierpnia 2013 - 20:40, napisał(a):

Tak na marginesie warto jednak oprocz dlugosci brac pod uwage szerokosc .Szerokie penisy są ważniejsze, niż długie, bo zapewniają lepszą stymulację partnerki. Dzięki temu pozycja społeczna samca idzie znacznie do góry. Rządzą ci, o najszerszych członkach - dowodzą naukowcy z University of Liverpool.

Nornice rude, u których badano związek dominacji z rozmiarami członka, mają penisy usztywnione kością.

Samica nornicy potrzebuje silnej fizycznej stymulacji by możliwe było zapłodnienie. Naukowcy ustalili, że właśnie to szeroki członek a nie długi ją zapewnia.

To jej szerokość u podstawy a nie długość, porównywana między osobnikami, decyduje o pozycji samca w hierarchii - zauważa serwis physorg.com.

Kierujący badaniami dr. Jean-Francois Lemaitre uważa, że dzięki temu łatwiej będzie wyjaśnić zależność między zdolnością do reprodukcji, a budową genitaliów. Także u ludzi - dodaje portal.

Jans, ja mam troche odmienne zdanie na temat tej teorii.

W sypialni nie liczy sie długość, grubość a JAKOŚĆ!

Su. masz racje jak zwykle. Jasne , ze JAKOSC najwazniejsza ! Pisalem ten post rok temu i cos mi sie po.....o .

Te nornice mi wpadly w oko chyba   :lach:  :lach: 

Jans , nie zebym sie na tym znał ale kutas to nie dildo. Wazne co (kto?) jest do niego doczepiony. Wiec i psychika i temperament ktore maja zasadniczy wplyw na emocje samicy.

Choc rozmiar penisa ma chyba zasadniczy wplyw na psychikę (pewnosc siebie) samca.

T

Tomku , masz racje oczywiscie , juz wczesniej sprostowalem moj stary post. Sorry ! :poklon:

Ale pozostajac przy temacie : za male nie sa dobre i za duze tez.

Ostatnio rozmawialem z dama ktora napalila sie na faceta z 25 centymetrowym i strasznie grubym do tego.

Niestety skonczylo sie tylko na probach bo nie dala rady.

Nieszczesliwy facet.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z przedmówcami...mimo,ze długość i grubość jest niewątpliwie ważna to jednak najważniejsze są umiejętności i to co ma w głowie posiadacz organu :)

Swoją drogą uczestników ankiety wielu...ale jakoś nikt nie udokumentował pomiarów :)

Nie mam się zbytnio czym chwalić...bo w średniej 16-17 się mieszczę ale niech będą pierwszym nie tylko mocnym w słowach...

post-9260-0-79690100-1403003520_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam się zbytnio czym chwalić...bo w średniej 16-17 się mieszczę ale niech będą pierwszym nie tylko mocnym w słowach...

To dobry przyklad , slowa poparte czynem. A wynik 16 - 17 cm jest calkiem dobry , odpowiada krajowej wielkosci L - XL .

Warto jeszcze podac srednice tzn obwod zmierzony w cm i podzielony przez 3,14 (Pi) .Wynik to srednica w cm.

Zapewne rozpoczna sie teraz pomiary. Szkoda tylko ze podczas zjazdow nie byly przeprowadzane certyfikacje przez nasze Hotki :redevil:

Ale nic straconego , zainteresowani napewno zawsze moga dojechac na miejsce zjazdu na pomiary. :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To dobry przyklad , slowa poparte czynem. A wynik 16 - 17 cm jest calkiem dobry , odpowiada krajowej wielkosci L - XL .

Warto jeszcze podac srednice tzn obwod zmierzony w cm i podzielony przez 3,14 (Pi) .Wynik to srednica w cm.

Zapewne rozpoczna sie teraz pomiary. Szkoda tylko ze podczas zjazdow nie byly przeprowadzane certyfikacje przez nasze Hotki :redevil:

Ale nic straconego , zainteresowani napewno zawsze moga dojechac na miejsce zjazdu na pomiary. :lach:

to jest dobry pomysł na następny zjazd.... oficjalna certyfikacja przez hotki :) już widzę ilu chętnych na ten zjazd by było :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jest dobry pomysł na następny zjazd.... oficjalna certyfikacja przez hotki :) już widzę ilu chętnych na ten zjazd by było :)

Z cala pewnoscia wyniki uzyskane przez panow w czasie przebiegu certyfikacji beda najlepszymi osiagalnymi przez nich wynikami.

Sama obecnosc hotek juz na to zdecydowanie wplynie.

Potem kazdy zainteresowany moglby sobie taki pamiatkowy certyfikat powiesic na scianie jako przyklad swoich mozliwosci ktorych juz tak latwo nie osiagnie. :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z cala pewnoscia wyniki uzyskane przez panow w czasie przebiegu certyfikacji beda najlepszymi osiagalnymi przez nich wynikami.

Sama obecnosc hotek juz na to zdecydowanie wplynie.

Potem kazdy zainteresowany moglby sobie taki pamiatkowy certyfikat powiesic na scianie jako przyklad swoich mozliwosci ktorych juz tak latwo nie osiagnie. :lach:

Ciekawe tylko przy każdej hotce wyniki byłyby jednakowe... :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...