Skocz do zawartości
dududu

Długości forumowych penisów

Długości forumowych penisków  

923 użytkowników zagłosowało

1. 1. Długości forumowych penisków

• poniżej 9 cm
      3
    • 9cm - 10cm
      13
    • 11cm – 13,5cm
      91
    • 14cm – 15,5cm
      195
    • 15,6cm – 17cm
      301
    • 17,5cm – 18,5cm
      203
    • 18,5cm - 22cm
      117
    • powyżej 22 cm
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe Panowie, a którą krawędź mierzycie? ;-))) Bo jak się mierzy od brzucha krawędź górną penisa, to zawsze wyjdzie mniej, niż mierząc krawędź dolną od "jajec". Włąśnie to mnie interesuje: nie to ile cm mają inni faceci, tylko jak mierzą;-) Którą długość biorą;-)

Dla mnie to wszystko jedno,biorę sobie sztywną miarkę budowlaną,taką ściąganą i przykładam do fiuta.

Na oko gdzieś z 20 cm,resztę zwalam na kiepski wzrok w tym wieku i jestem happy :dobre::)

Zawsze jakaś tolerancja musi być i można się pomylić o parę centymetrów haha.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe Panowie, a którą krawędź mierzycie? ;-))) Bo jak się mierzy od brzucha krawędź górną penisa, to zawsze wyjdzie mniej, niż mierząc krawędź dolną od "jajec". Włąśnie to mnie interesuje: nie to ile cm mają inni faceci, tylko jak mierzą;-) Którą długość biorą;-)

Wygląda na to, że większość podaje pomiar włączając długość kręgosłupa :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego :dobre: ale intrygują mnie Wasze metody pomiaru :prycz:

Piorunie, wiesz, mogę pomóc :) będzie dokładniej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, wiesz, mogę pomóc :) będzie dokładniej :prycz:

Pomiar na sucho,czy po ssaniu?? :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Piorunie, "po ssaniu", wynik będzie taki sam jak "na sucho", chyba, że miałeś na myśli "w trakcie" :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, "po ssaniu", wynik będzie taki sam jak "na sucho", chyba, że miałeś na myśli "w trakcie" :dobre:

Nieważne,bierz i rób z nim co popadnie :):prycz:
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak co popadnie, to wiele ryzykujesz Piorunie! :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mierzyłem od nasady aż po czubeczek, boczną krawędzią. Zupełnie tak jakbym zdobywał sczyt Świnicy :)

Mierzenie w trakcie może być o tyle zdradliwe iż wyda się jak głębokie gardła mają nasze dziewczyny. Tego pani Ankieta nie przewidziała :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...