Skocz do zawartości
dududu

Długości forumowych penisów

Długości forumowych penisków  

923 użytkowników zagłosowało

1. 1. Długości forumowych penisków

• poniżej 9 cm
      3
    • 9cm - 10cm
      13
    • 11cm – 13,5cm
      91
    • 14cm – 15,5cm
      195
    • 15,6cm – 17cm
      301
    • 17,5cm – 18,5cm
      203
    • 18,5cm - 22cm
      117
    • powyżej 22 cm
      7

Rekomendowane odpowiedzi

4 zaznaczona to taka średnia z linijki, ale jak już ktoś tu zauważył zależy od partnerki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie masz co żałować długość wystarczająca. Większy wielokrotnie spotka się z odmową choćby analu. Dodajesz do wszystkiego odrobinę umiejętności i jest wszystko cacy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z praktycznej strony, masz kolego rację,

ale jeśli rzecz ma dotyczyć konkretnie mojego przypadku

..to grymas na twarzy mojej kobiety jest na tyle wymowny,

że nie pozostawia żadnych wątpliwości

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczyłem odpowiedz od 17,5 do 18,5 . Podczas pomiarów gdy robiłem je samemu to dochodzę do max 18cm gdy zaczynamy pomiar po tym jak żonka opowiada mi np. jak wypina dupkę i wystawia mokra cipkę do rżnięcia innemu facetowi to pomiar wychodzi większy o 1 cm .Dziwne lecz prawdziwe :klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek misiek47

Jak mój Pan zechce i stanie na wyskości zadania, to ma w porywach nawet 16 cm.

W młodości było znacznie lepiej, bo było tego 19 cm. Zadziałał w tym przypadku czas i uwiąd starczy. :klaszcze: Niemniej po przeczytaniu notki zamieszczonej pod niniejszym linkiem http://facet.wp.pl/gid,13256440,img,132 ... jecie.html , moja dusza dostała skrzydeł.

:oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przy "własnoręcznych" pomiarach wyszło mi, że mam około 16,5 cm. Aczkolwiek, jak już ktoś zauważył, gdy jestem mocno podniecony przez partnerkę, to penis wydaje mi się większy niż w trakcie samotnej masturbacji.

Wcześniej jakoś nie zastanawiałem się nad długością i szerokością mojego wacka. Uważałem, że jego wielkość jest wystarczająca... Nigdy nie miałem na jego punkcie kompleksów... Dalej jakoś specjalnie się tym nie przejmuję... ale jednak w głowie brzęczą mi myśli, że fajniej byłoby mieć ciut większego... :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przedział 18,5cm - 22cm [ 16 osób] ha ha ha :-> tylko szkoda że nie trzeba tego udowadniać bo fantaazja niektórych ponosi :) Jakoś nie widać potwierdzenia na fotkach ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...