Skocz do zawartości
dududu

Długości forumowych penisów

Długości forumowych penisków  

923 użytkowników zagłosowało

1. 1. Długości forumowych penisków

• poniżej 9 cm
      3
    • 9cm - 10cm
      13
    • 11cm – 13,5cm
      91
    • 14cm – 15,5cm
      195
    • 15,6cm – 17cm
      301
    • 17,5cm – 18,5cm
      203
    • 18,5cm - 22cm
      117
    • powyżej 22 cm
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Lepiej się ulokuj na "naszej" grzędzie , tudzież innym dyszlu :P

Ależ jestem ulokowana, Nikcie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety czasem za duży penis lub za gruby jest problemem. Zdarza się, że po prostu nie wejdzie do końca, albo w ogóle jest ciężko wejść. Szczególnie gdy partnerka nie ma zbyt bogatych doświadczeń seksualnych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja natomiast nie jestem bardzo gleboka i zmezem w pozycji od tylu nie zawsze ale sa dni ,ze musi uwazac i calego nie moge przyjac ,ale wlasnie od tego mam kochanka z ciut krotszym i sie uzupelniamy,     Anka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moj ma 20cm i srednice odpowiednia do dlugosci:)) zona jest bardzo zadowolona:)) lubi jak go wbijam w nia do konca po same jajeczka:))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Specjalnie na potrzeby tego tematu zmierzyłem swojego.

Wyszło mi 37. Od dzisiaj zawsze będę mierzył termometrem :D

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...