Skocz do zawartości
DużaMi

Hudson-jest problem-maz nie chce Kukola...;(

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie to oklapl do reszty jak zobaczyl to i owo...

Bo to chyba jest tak, że jeśli kogoś kręci "poniżenie" i czerpie z tego satysfakcję to jest świadomy samego siebie i swoją "męskość" realizuje na innych płaszczyznach (albo na tej, ale jako, nie wiem "właściciel" - pardon za sformułowanie).

A jak zabawy zaczynają się dla "urozmaicenia" życia czy realizacji fantazji i trafia się na kochanka, który jest dobry w te klocki to samoocena może oklapnąć na dobre.

Najpierw to On się musi chyba poczuć Twoim "brytanem", silnym i ważnym w Twoich oczach, a potem będzie z górki ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórzy też zgadzają się na ZK, ale niekoniecznie lubią patrzeć na Partnera w akcji ;) rad masz tu sporo, musisz znaleźć złoty środek.

Powodzenia! :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało naraz. Czy w tym przypadku nawet troje...

Groźbą raczej go nie przekonasz, jeśli nie czerpie przyjemności z patrzenia (oklapł).

Ja widzę dwa rozwiązania: jedno wymieniła shisha - może nie chce patrzeć, woli żyć wyobraźnią-skoro chciał i mu przeszło to może przeszkadza mu tylko to o co widzi; druga opcja poczekać, dać mu czas, niech ochłonie po tym co widział, oswoi się z tym i sam wyjdzie za jakiś czas z propozycją.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem ciekawa co takiego mąż widział, że aż oklapł.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem ciekawa co takiego mąż widział, że aż oklapł.

Ani chybi coś mrocnego i niebezpiecnego;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że mąż przestraszył się i przestał ci ufać, co może być problemem z jego erekcją. Strach przed stratą jest dużo większy niż podniecenie, przez co nie czerpie on przyjemności podczas patrzenia jak zabawiasz się z innym. Albo za mało rozmawiacie albo wasz związek nie był gotowy na cuckold. Marzyć i fantazjować sobie można, ale jeżeli człowiek do czegoś konkretnie nie jest przygotowany, to może się po prostu złamać. Trudno ci teraz będzie wrócić na dawne tory. Cuckold to nie takie chop siup, że w jeden dzień sobie powiemy - chcę patrzeć jak ktoś cię bzyka! Na to trzeba czasu, rozmowy i wspólnego zaufania.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się. Zaufanie i wiara w solidny związek to podsrawa. U nas też były trudne początki, tygodnie kłótni, nocnych rozmów i dogadywanie o co nam obojgu by miało chodzić w tej zabawie. Teraz szlak przetarty, boje bezpieczeństwa ustalone i czerpiemy z tego przyjemność jakiej nie daje monogamiczny związek oparty o zazdrość i podejrzliwość.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ani chybi coś mrocnego i niebezpiecnego;)

Kurce, to aż strach pomyśleć w jakie rejony ten kukol może człowieka zapędzić ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Shisha dobrze radzi by mąż nie przygladal się tobie i kochankowi w akcji jeśli go ten fakt blokuje w jakimś stopniu.Wystarczy sama jego świadomość że to co robisz sprawia ci przyjemność,satysfakcję i spełnienie gdy po wszystkim do niego wracasz i mówisz mu ze go kochasz.Bo przecież sam chciał tego i to go podniecalo wcześniej, to tak nagle podświadomnie nie mogło się od tak z niego ulotnic. A druga sprawa mówisz ,,oklapl,,to może być inna przyczyną zdrowotna nerwowa a z tym do lekarza i skutecznie postawią go na nogi.Bo z pewnością dużo go to kosztuje katuszy psychicznych.To naprawdę nie jest wstyd udać się do specjalisty..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może jest jeszcze inny powód. Spróbował i się dowiedział, że jednak wcale nie chce. Że to nie w jego naturze jest.

Brutalnie mówię, ale to po prostu zwykła kwestia preferencji się zdefiniowała.

Osobiście nie sądzę aby namawianie teraz pomogło. Na pewno trzeba popracować nad męskością, czy fizycznie czy psychicznie. Zależy od powodów oklapnięcia. I potem rozmowa, rozmowa i zdefiniowanie kiedy, dlaczego tak się stało i czy wracamy do zk czy jednak nie. Bez presji a z szacunkiem do potrzeb obu stron.

Przede wszystkim trzeba znaleźć odpowiedź dlaczego nie chce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...