Skocz do zawartości
DużaMi

Hudson-jest problem-maz nie chce Kukola...;(

Rekomendowane odpowiedzi

Troche sam chcial jednak  jak zobaczyl kilka akcji na zywo to oklapl do reszty...:/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś miałem podobną akcje jako kochanek. Mąż chciał, ale jak zobaczył co robię z jego żonką i jak go traktuje to się przestraszył. Zaczął się wykręcać żonce, ale wtedy załatwiliśmy to pasem cnoty. Żonka założyła mu go i powiedziała, że nie będzie się ze mną spotykać do puki będzie go nosić. Dodała też, że jak będzie miała potrzebę to będzie mu go ściągać. Mąż na początku był zadowolony, bo w sumie dopiął swego, ale z czasem żonka zaczęła coraz dłużej mu go nie ściągać i go prowokować. Rozpalała go gdy miał na sobie pas (sprawia to ból). Aż w końcu zaproponowała, że mu go ściągnie i się nim zajmie jak znowu pozwoli mu się spotkać ze mną. Zadziałało. ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo wrzuciłaś go na zbyt głęboką wodę może. Dzikusa trzeba oswajać powoli...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wcale się temu mężowi nie dziwię jak zabierasz się do przekonywania go jak do napisania tego tematu jak i dalszego udziału w dyskusji

Niestety nie mogę Twojego postu polubić podwójnie, a szkoda...

W temacie też się za bardzo nie wypowiem bo kajdany Regulaminu skuwają moje palce i język ;)

Kiedyś miałem podobną akcje jako kochanek. Mąż chciał, ale jak zobaczył co robię z jego żonką i jak go traktuje to się przestraszył. Zaczął się wykręcać żonce, ale wtedy załatwiliśmy to pasem cnoty. Żonka założyła mu go i powiedziała, że nie będzie się ze mną spotykać do puki będzie go nosić. Dodała też, że jak będzie miała potrzebę to będzie mu go ściągać. Mąż na początku był zadowolony, bo w sumie dopiął swego, ale z czasem żonka zaczęła coraz dłużej mu go nie ściągać i go prowokować. Rozpalała go gdy miał na sobie pas (sprawia to ból). Aż w końcu zaproponowała, że mu go ściągnie i się nim zajmie jak znowu pozwoli mu się spotkać ze mną. Zadziałało.

Zastanawiam się tylko gdzie przebiega cienka granica pomiędzy dominacją, z której wszyscy czerpią przyjemność, a zwykłym szantażem... 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się tylko gdzie przebiega cienka granica pomiędzy dominacją, z której wszyscy czerpią przyjemność, a zwykłym szantażem... 

Podniecenie to raczej przyjemny stan, a więc wszyscy czerpali przyjemność. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pies ogrodnika ;)

A ja swoją Willme , od wielu juz lat namawiam , żeby sie puściła i doprawiła mi rogi

I tez nie chce ......

Ani prośba, ani groźba, ani podstępem , ani po dobroci ...... "Suka ogrodnika" :(

Wiec łącze sie z Tobą w bólu DuzaMi ;)

No chyba niezupełnie. Nic nam DużaM nie napisała, że mąż sam nie korzysta (choć innym nie pozwala). :P

A z tą "suką ogrodnika" to już całkiem pomieszanie z poplątaniem. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na poczatku maz sam mnie namawial.

Jak sie rozkrecilam do mu zwiedl do reszty tak ze juz w ten pas cnoty nie ma za bardzo co zamykac.Poza tym nie jestem az tak okrutna...niemniej jednak problem pozostaje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wreszcie.

3 stron było trzeba, aby pomalutku zaczęło się klarować w czym problem. ;)

Czyli mąż ma problem z potencją, tak?

Zawsze, czy tylko w czasie Twoich spotkań z kochankiem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wreszcie.

3 stron było trzeba, aby pomalutku zaczęło się klarować w czym problem. ;)

Czyli mąż ma problem z potencją, tak?

Zawsze, czy tylko w czasie Twoich spotkań z kochankiem?

Generalnie to oklapl do reszty jak zobaczyl to i owo...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to na razie kochanków odstaw i męża postaw. Przeżył dysonans poznawczy. Postaraj się mu zapewnić poczucie bezpieczeństwa i własnej wartości.

Potem przyjdzie czas na stawianie cudzych pałek.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...