Skocz do zawartości
GrrrOnYou

Katowice - pielęgnacja kwiatu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkim.

Razem z dziewczyną postanowiliśmy wrócić do poszukiwania kogoś kto zaopiekuje się we właściwy sposób moją Panią. Dlaczego wrócić? Ano dlatego, że mamy już pierwsze doświadczenia ze zdradą kontrolowaną lecz nieodpowiedni kochanek skutecznie zniechęcił ją wszelkich igraszek, stąd też moja aktywność na forum ostatnimi czasy zmalała do zera. Po wielu szczerych rozmowach stwierdzamy, że jesteśmy gotowi spróbować raz jeszcze. Tak więc po kolei:

Kto?

Poszukujemy wspólnie kochanka/kochanki dla mojej Pani, której walory można podziwiać w nieco zakurzonym już temacie na forum: https://www.cuckoldplace.pl/topic/11705-moja-niegrzeczna-kotka/

Kogo?

Przede wszystkim facetów w wieku powiedzmy 22-26 lat ale bardzo chętnie pobawiłaby się również z kobietą co byłoby dla niej nowym i intrygującym doznaniem. Nie szukamy nikogo napakowanego na siłę sterydami mierzącego 2 metry byka, który bardziej budzi strach niż kusi do intymnych zbliżeń.

W jakim celu?

Jak już wspomniałem na początku Pani przeszła już swoje podczas poprzedniego wchodzenia w tematykę zdrady kontrolowanej więc nie spieszy jej się wskakiwać od razu obcemu facetowi do łóżka. Jeżeli liczycie na łatwy numerek - darujcie sobie. Na początku chcielibyśmy się dobrze zaznajomić, zaufać dzięki czemu przyjemna atmosfera pozwalałaby rozwijać skrzydła do coraz gorętszych zbliżeń.

Na jakich warunkach?

Warunki są takie, że wpierw rozmowy przeprowadzam ja. Pani owszem będzie rzucała okiem na rozmowy a tym bardziej zdjęcia lecz sam chciałbym jej oszczędzić spotkań z ewidentnie nieodpowiednimi osobami.

Proszę o kontakt tylko zdecydowane i pewne osoby. Nie gryziemy ( do czasu ;) ), Z każdym chętnie porozmawiamy i każdemu damy szansę się poznać. Pozdrawiamy!

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...